thumb-21

Virksund Sejlklub bevilges 60.000 af Friluftsrådet

05/06-18

I april søgte Virksund Sejlklub Friluftsrådet om økonomiske midler til anskaffelse af god brugt sejlbåd.

– Formålet med at anskaffe en sejlbåd mere til klubben er at fastholde de eksisterende aktiviteter, d.v.s. sejlerskole, pigesejlads og duelighedstræning mv. fortæller Jens Koefod, formand for Virksund Sejlklub. – Og samtidig giver det mulighed for at seniorer, som måske godt kan tænke sig at prøve at sejle, får mulighed for at komme ud på Limfjorden og få frisk luft i ansigtet sammen med andre.

– Den 28. maj fik sejlklubben så endelig besked fra Friluftsrådet om, at pengene bevilliges, hvilket jo i sig selv er en fantastisk nyhed, fortæller Jens Kofoed. Bevillingen er på 60.000 kr. og beløbet skal omsættes inden for et år, hvilket giver mulighed for at anskaffe en fin, sikker og sejlerklar sejlbåd i løbet af den kommende periode. J

ens Kofoed siger det allerførste som skal ske er, at drøfte hvilken bådtype, som skal vælges som ny klubbåd. – Jeg forestiller mig, at jeg efter det kommende bestyrelsesmøde i sejlklubben 7. juni, samler en kreds af medlemmer, som deltager i bestyrelse og udvalg til at drøfte “bådvalg”. Og andre konsekvenser af et indkøb, herunder køb af båd, havneplads, stativ, klargøring og aktiviteter. Alt er afhængigt som vanligt af de mange frivillige timer, som skal præsteres for at flere kan nyde fjorden og sejlerlivets glæder, slutter Jens Kofoed.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Scroll to Top

FÅ DE VIGTIGSTE NYHEDER FØRST

Tilmeld dig vores nyhedsbrev