thumb-16

Virksund Camping fejrer 50 år

22/05-18

Gårdejer Svend Nielsen og hustru, Krista, drømte om, at etablere en campingplads på deres ejendom, som lå smukt med udsigt over fjorden og det omgivende landskab. I februar 1968 besigtigede Det Danske Lejr-pladsudvalg stedet. Allerede den 24. maj, samme år, blev Virksund Camping godkendt som 2-stjernet og med plads til maks. 290 pers.
Faciliteterne var spartanske med 1 bruser til herrene og det samme til damerne. Toiletterne, med citerne på
væggene og kun koldt vand ved håndvaskene. Alt sammen indrettet i de tidligere landbrugsbygninger.

Selvom faciliteterne, ud fra nutidens forhold, forekomme spartanske, var beliggenheden til gengæld helt i top med pladser helt ned til vandet. Krista og Svend Nielsen solgte til Aase og Hans Korsgaard i 1977. Gennem deres virke, de følgende 9 år, tilførte de campingpladsen såvel købmandsforretning samt sommerhusudlejning foruden hytter. Faciliteterne blev moderniseret og pladsen fik 3 stjerner.

I 1986 overtog Birte og Sven Svejstrup som etablerede et vandland med to swimmingpool samt vandrutchebane, ekstra servicebygning samt aktivitetsrum. Efter 20 år, i 2007, solgte de pladsen til Sonja og Folmer Ottesen. I 2012, købte Hans Korsgaard, gennem et selskab, campingpladsen tilbage.
I første omgang blev den bortforpagtet, men siden 1. juli 2015 har den daglige drift været i hænderne på Hans Korsgaard, bistået af hustruen Ana.

For Hans Korsgaard har det været som at komme hjem igen. Det har også været en dejlig oplevelse, at se hvordan campingpladsen har udviklet sig siden 2015. Antallet af fastligger er fordoblet, fra ca. 50 til nu over 100 familier. De sidste par weekender har vi næsten haft fuld belagt og der bookes som aldrig før. Vores koncept med campering ef-ter timeforbruget er også en sællert. Produktet er særligt anvendeligt overfor bl.a. autocamperne der gerne komme sent for at køre meget tidligt, næste dag.

Weekenden fra fredag den 25. til 27. maj afholdes der 50 års jubilæum. Der er levende musik såvel fredag som lørdag. Lørdag eftermiddag vil de mandlige campister fremstille jubilæums lagkagerne efterfulgt af kaffe med de lækre lagkager. Kvinderne kvitterer så med mavedans under kyndig ledelse af Tine fra Skive Mavedanseforening. Lørdag aften serveres helstegt pattegris med passende mængder af drikkelige varer.

Der satses på liv og glade dage samt en jubilæumsweekend der giver tilfredse gæster.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Scroll to Top

FÅ DE VIGTIGSTE NYHEDER FØRST

Tilmeld dig vores nyhedsbrev