thumb-15

Vinhandler i Skive stopper

29/05-17

I godt 4 år har hun drevet vin- og delikatesseforretningen Wøldiche Vine fra Marius Jensens Vej i Skive. Men fra 1. juli er det slut, idet Jeanne Søgaard har valgt at stoppe som butiksindehaver.

”Det er en rigtig trist og ærgerlig beslutning, som jeg har måttet træffe, siger hun, men jeg synes ikke, at udbyttet står mål med de mange lange arbejdsdage. Det er samtidig et meget fysisk krævende arbejde, og sammen med de lange arbejdsdage, som ofte er blevet afsluttet med sene aftenarrangementer, synes jeg desværre, at jeg får et for lille økonomisk udbytte med hjem”.

”Konkurrencesituationen er også i denne branche benhård med et større og større pres fra nethandlen. Konkurrenterne/kollegaerne er mange og dygtige, og vintilbuddene fra en lang række af forskellige typer udbydere er mange”.

”Det har været en fantastisk tid, hvor jeg har lært så utrolig meget. Det har været en tid med både successer og ”ommere”. En af de største successer er Jeanne D’Arc Vinklubben, som i dag har 188 lokale kvindelige medlemmer. Jeg har kunnet invitere til et stort antal events, og jeg har haft en række af stabile både erhvervs- og private kunder. Men det har bare ikke været nok. Dog tror jeg, at der er lagt et godt fundament, så hvis nogen skulle have lyst til at drive butikken, webshoppen og vinklubben videre, så er jeg parat til en snak herom”.

”Jeg har gennem årene ofte fået spørgsmålet, hvorvidt jeg har fortrudt at springe ud i det og blive selvstændig”. Hertil kan jeg svare klart nej! Det har været en kæmpe oplevelse fyldt med et utal af udfordringer og mange herlige oplevelser. Desuden kan jeg lide at bestemme selv og træffe vigtige beslutninger. Jeg kan bestemt sige til andre, der overvejer at blive selvstændig – prøv det, men du skal have is i maven og være indstillet på lange arbejdsdage.”

Jeanne Søgaard er nu i gang med at søge efter arbejde og er parat til at prøve nye veje. Om sit farvel til vinverdenen siger hun videre. ”Jeg glæder mig til at få mere tid sammen med familien – ikke mindst i juletiden. Om jeg på sigt atter bliver selvstændig – det må tiden vise”, udtaler hun.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Scroll to Top

FÅ DE VIGTIGSTE NYHEDER FØRST

Tilmeld dig vores nyhedsbrev