thumb-5

VGHF – skolen med 4 uddannelser: STX, HF, Visuel HF og EUX-landbrug

20/12-16

9. og 10. klasserne er i fuld gang med at bestemme sig til, hvilken ungdomsuddannelse de skal i gang med, når de er færdige med grundskolen.Og mulighederne er mange!!

På Viborg Gymnasium & HF på Skaldehøjvej 12 er der Orienteringsmøde torsdag d. 12. januar, hvor der er mulighed for at møde de 4 uddannelser, skolen tilbyder og opleve skolens atmosfære, se de moderne undervisningsrammer og møde elever og lærere.

Skolen udbyder spændende studieretninger på den 3-årige STX indenfor både naturvidenskab, humaniora, samfundsfag og det kunstneriske område: Biotek, Science med og uden ophold i Boston, Supersprog, SamPolit, Musik m. fl.

VGHF er en af de skoler, der er blevet kigget til, da der skulle tænkes nyt om den 2-årige HF, idet skolen i mange år har haft fagpakker, hvor der er etableret samarbejde med andre undervisningsinstitutioner og virksomheder. Der gælder f.eks. fagpakkerne sund-pæd, force, kommunikation og innovation.

Den Visuelle HF er den eneste af sin art i Danmark – det er en 3-årig uddannelse, hvor man både tager en HF-uddannelse og en Visuel grunduddannelse i løbet af de 3 år. Uddannelsen er udviklet i samarbejde med The Animation Workshop – et kraftcenter indenfor Animation i Danmark.Eleverne arbejder med tegning, animation og medier – og er efterfølgende klædt på til bl.a. at søge kreative og andre videregående uddannelser.

EUX-landbrug i samarbejde med Asmildkloster Landbrugsskole er den største EUX uddannelse af sin art i Danmark. I sommer fik de 26 første EUX-ere papir på at være både faglært landmand og student med adgang til de videregående uddannelser.

Der er lige nu ikke mindre end 130 elever i gang med skoleforløb på EUX’en, mens 30 er ude i praktik.

På Viborg Gymnasium & HF er der fokus på at give alle elever de bedste muligheder for at løfte deres faglige niveau og kunnen. Alle elever er en del af det unikke elev- og studiemiljø, hvor der er plads til fællesskab og plads til den enkelte i de flotte og tidssvarende fysiske rammer.

Så kom til orienteringsmøde torsdag d. 12. januar, kl. 19 – kig, lyt, spørg og find ud af, hvad VGHF kan!

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på linkedin
LinkedIn
Del på pinterest
Pinterest
Scroll to Top

FÅ DE VIGTIGSTE NYHEDER FØRST

Tilmeld dig vores nyhedsbrev