thumb-5

VGHF – skolen med 4 uddannelser: STX, HF, Visuel HF og EUX-landbrug

20/12-16

9. og 10. klasserne er i fuld gang med at bestemme sig til, hvilken ungdomsuddannelse de skal i gang med, når de er færdige med grundskolen.Og mulighederne er mange!!

På Viborg Gymnasium & HF på Skaldehøjvej 12 er der Orienteringsmøde torsdag d. 12. januar, hvor der er mulighed for at møde de 4 uddannelser, skolen tilbyder og opleve skolens atmosfære, se de moderne undervisningsrammer og møde elever og lærere.

Skolen udbyder spændende studieretninger på den 3-årige STX indenfor både naturvidenskab, humaniora, samfundsfag og det kunstneriske område: Biotek, Science med og uden ophold i Boston, Supersprog, SamPolit, Musik m. fl.

VGHF er en af de skoler, der er blevet kigget til, da der skulle tænkes nyt om den 2-årige HF, idet skolen i mange år har haft fagpakker, hvor der er etableret samarbejde med andre undervisningsinstitutioner og virksomheder. Der gælder f.eks. fagpakkerne sund-pæd, force, kommunikation og innovation.

Den Visuelle HF er den eneste af sin art i Danmark – det er en 3-årig uddannelse, hvor man både tager en HF-uddannelse og en Visuel grunduddannelse i løbet af de 3 år. Uddannelsen er udviklet i samarbejde med The Animation Workshop – et kraftcenter indenfor Animation i Danmark.Eleverne arbejder med tegning, animation og medier – og er efterfølgende klædt på til bl.a. at søge kreative og andre videregående uddannelser.

EUX-landbrug i samarbejde med Asmildkloster Landbrugsskole er den største EUX uddannelse af sin art i Danmark. I sommer fik de 26 første EUX-ere papir på at være både faglært landmand og student med adgang til de videregående uddannelser.

Der er lige nu ikke mindre end 130 elever i gang med skoleforløb på EUX’en, mens 30 er ude i praktik.

På Viborg Gymnasium & HF er der fokus på at give alle elever de bedste muligheder for at løfte deres faglige niveau og kunnen. Alle elever er en del af det unikke elev- og studiemiljø, hvor der er plads til fællesskab og plads til den enkelte i de flotte og tidssvarende fysiske rammer.

Så kom til orienteringsmøde torsdag d. 12. januar, kl. 19 – kig, lyt, spørg og find ud af, hvad VGHF kan!

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Scroll to Top

FÅ DE VIGTIGSTE NYHEDER FØRST

Tilmeld dig vores nyhedsbrev