thumb-40

Veteranbilerne kommer til Lundø

09/09-19

Motorentusiaster og andre, der elsker lugten af benzin og motorolie og synet af gamle og nyere klassiske biler, lastbiler, busser, motorcykler og knallerter i lange baner, kan få deres lyst styret og lidt til, når køregruppen Krumtapper-ne lørdag den 14. september kl. 10-16 for 15. gang afvikler det traditionsrige Lundø Classic Motor Show på Lundø ved Skive – altid i samarbejde med Lundø Camping.

Køkørsel

Arrangementet er en stor begivenhed for mange, både træfdeltagere og til-skuere, og der må forventes køkørsel ad de små, snirk-lede veje hele dagen til og fra den naturskønne halvø i Limfjorden. Folk stiller deres campingborde op langs ruten for at nyde synet af de mange spændende køretøjer, som nok skal få begejstrede smil frem hos både kendere og alminde-lige mennesker i alle aldre.

Internationalt snit

Lundø Classic er efterhånden ret stort og kendt vidt omkring. Deltagerne kommer sædvanligvis valfartende fra store dele af Danmark samt fra England, Tyskland, Norge og Sverige for at være med til det, arrangørerne kalder Danmarks flotteste, smukkest beliggende motorshow lige ned til fjorden.

Deltagerantallet svinger fra år til år afhængigt af vejret, for udsigt til regn kan få mange til at blive hjemme af frygt for fugt og rust i de velplejede køretøjer. De senere år har antallet ligget på 650-800 køretøjer, som sammen med de mange besøgende skaber en hyggelig og festlig stemning på pladsen ved siden af og over for campingpladsen.

Passion for biler

Folk dukker op, kører lidt rundt, viser deres biler eller tohjulede frem, og mange vælger at blive på Lundø i adskillige timer for at hygge sig med andre bilister og motorcyklister med samme lidenskab for de klassiske køretøjer.

De usædvanlige befordringsmidler vækker opmærksomhed langs ruten, så kør hjemmefra i god tid. Der er fine parkeringsmuligheder til arrangementet, og Lundø Camping sørger dagen igennem for, at ingen kommer til at mangle hverken vådt eller tørt.

Lundø Classic Motor Show, lørdag den 14. september kl. 10-16, ved Lundø Strand, 7840 Højslev. Parkering for tilskuere: 20 kr.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Scroll to Top

FÅ DE VIGTIGSTE NYHEDER FØRST

Tilmeld dig vores nyhedsbrev