thumb-47

Veloverstået Byfest i Søby-Højslev

22/08-17

Dorte Balling, Formand for Byfestkomiteen:

Onsdag stod i gadedystens navn da der blev spillet gadefodbold. Alle ville jo gerne vinde det flotte skilt til deres vej. ” Vindere af gadefodbold”

Det blev Ulkærvej der løb med sejrene, da de både vandt med børneholdet og de voksne vandt skiltet. Tillykke med sejrene og mon ikke der blir kigget misundligt efter skiltet, som nu hænger ved Ulkærvej.

Der var 46 motorcykellister der trillede en god tur og vendte tilbage til festpladsen med de flotte bikere. Tak til Peter Rasmussen som stod for dette.

Grillen var tændt og alle hyggede på festpladsen.

Torsdag aften stod den på familie hygge aften. Alle der deltog spiste en lækker gang lasagne inden lattermusklerne rigtig kom i sving til året byfest revy. Revyen bød bl.a. på fint besøg da Peder Christian Kirkegaard og USA præsident Donald Trump mødte hinanden.

Revyen bød på mange andre festlige indslag som på Cafe, Alt i Brugsen, Svineavler søger kjærlighed og meget mere. Vi siger tusind tak til Søby-Højslev Og Omegns Amatørteaterforening. Der var rigtig gang i legerummet for de børn som var med. Tak til alle pigerne som holdt opsyn både onsdag og torsdag aften. De legede og hyggede om børnene, og var en god trøst hvis nogle blev kede af dette.

Fredag aften var der Senioraften. Tak til Lis og Frede for at sælge billetter og sørge for, at alle gæster sad netop hvor de ønskede. Aftenen startede med en lækker 2 retters middags menu, kokken var Chef’s Table v/ Jakob Brøndum Nederby fra byfestkomitén og der var stor ros til ham. Derefter gik revyen igang på scenen og ligesom torsdag aften fik de 150 mennesker denne aften rørt lattermusklerne.

Derefter bød seniordansene på danseopvisning, imens nød gæsterne det sponsorerede kagebord som aktivitetsgruppen fra Højslev Ældrecenter havde skænket.

Lige bag hallen, i vores dejlige friluftsbad stod den på udspringskonkurrence, trods aftens kulde stillede en flok drenge op, og wauu hvor var de alle seje til at springe. Det blev Christian Nielsen fra Jens Finderups Vej som løb med sejren fra 1 meter og 3 meter vippen. Tillykke Christian!

Imens dystede 7 Beach volley hold, på friluftsbadet volley bane, der var tætte kampe og en yderst underholdende volleyball turnering som de seje gutter Victor Vine, Thomas Kuchartik og Morten Balling vandt. De tre gutter havde udskiftning med i finalen, da Simon Rasmussen hjalp dem. De tre gutter havde jo stået for Lan party sammen med Jon Dueholm, Så super flot klaret i vandt, da I ikke havde sovet i halvandet døgn. Så et kæmpe Tillykke med sejren. Publikum nød også en lækker poolmenu og der var hygge til det blev mørkt.

Dørene til året byfestbal blev lukket op kl. 18.00. Det var et fantastisk syn der mødte alle de festglade gæster, da Bjørnebanden damerne/herrerne havde pyntet op til Hawaii stemning. Det blev en kanon fest hvor 300 fest glade mennesker gav den total gas.

Under festen blev dagens cykelrytter hyldet, og energien efter cykelløbet var stadig helt i top. Og De kunne nyde “The Big Tapas Show” som Jakob ” Chef’s Table” og team havde kræset om. DJ Jesper sørgede for den rigtig Hawaii stemning. Det var en glad bjørnebande og byfest komité der fik ryddet op efter ugens strabadser. Det er det hele værd. Vi forventer at have et flot overskud, og så snart sponsorerne har betalt, og regnskabet gjordt op. Får i resultatet.

I som mangler at indbetale til Cykelsponsorløb, kan kommer i hallen nu på onsdag den 16/8 kl. 18.00 til kl. 20.00 og betale. Har i ikke mulighed for dette så kontakt Lene Strøm på mobil : 60130859. Lene er byfestens kasser, stor tak til Lene for hendes arbejds indsats under og nu efter byfesten.

Fra Byfest komitén skal der lyde en kæmpe tak til alle jer der deltog og bakkede op om årets byfest. Tusind Tak.

Venlig hilsen en stolt formand V/ Dorte Balling

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Scroll to Top

FÅ DE VIGTIGSTE NYHEDER FØRST

Tilmeld dig vores nyhedsbrev