thumb-41

Veloverstået byfest i Søby-Højslev

28/08-18

Trods det våde sommervejr blev der bakket godt op om byfesten i Søby-Højslev i sidste uge. En uge der stod på blandt andet gadefodbold, mini-ol og cykelløb.

Selvom vejret ikke var det bedste i løbet af uge 33, så var der en god opbakning til byfesten i Søby-Højslev.

Fra byfestens start tirsdag og frem til lørdag har der været masser af aktiviteter for alle, som blandt andet bød på banko, bob-turnering, gadefodbold, LAN – party, senioraften, cykelløb, mini-ol og sommerfest.

Onsdag stod i gadedystens navn da der blev spillet gadefodbold. Alle ville jo gerne vinde det flotte skilt til deres vej; “ Vindere af gadefodbold”

Det blev Jens Finderupsvej der i år løb med sejren, og det blandede børnehold Dream Team vandt også.

Der var 40 motorcykellister der trillede en god tur og vendte tilbage til fest pladsen med de flotte bikere.

Torsdag aften stod den på Pool Party og LAN spil i hallen.

Fredag aften var der danse-aften med fællesspisning og underholdning. Bl.a. fik man besøg af Jens Jacobsen iklædt dametøj, der underholdt med lokale historier.

Lørdag var der bl.a. gudstjeneste, børnekræmmermarked, tryllekunst for børn, og mini-ol. Ringridning måtte desværre aflyses da det både tordnede og regnede.

Mange byfest deltagere trodsede regnen for at overvære årets sponsorcykelløb. Deltagerne var 13 ryttere heri-
blandt John Andersen, Anton Boudigaard og Vidunderlige Viola.

Fra byfestkomitén skal der
lyde en kæmpe tak til alle ryttere og alle de der har hjulpet med at finde sponsorer. For småt som stort gør godt. Det var lige hvad der skete, da der blev cyklet godt 43.800 kr ind & 28 skoleelever fra Nr. Søby Skoles kommende 5 – og 6 kl. cyklede 25.700 kr ind. – siger Bjarne Linneberg, fra Søby-Højslev Byfest.

Alt i alt kan Bjarne Linneberg og den øvrige bestyrelse af Søby-Højslev Byfesten se tilbage på en god festuge med god opbakning fra byboerne og de frivillige.

– Jeg er utrolig stolt af Bjørnebanden og medbestyrel-sen der år efter år møder op og hjælper med at byfesten forløber som ønsket og får det hele til at glide, siger Bjarne Linneberg, der alle-rede ser frem til næste års byfest.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Scroll to Top

FÅ DE VIGTIGSTE NYHEDER FØRST

Tilmeld dig vores nyhedsbrev