thumb-2

Velkommen til Farmshow i week-enden

14/06-2016

Den kommende weekend går det løs! Det er 11. gang der afholdes Farmshow, og der er masser af gode oplevelser i vente med dyr, udstillinger og aktiviteter for både børn og voksne.

LandboUngdom og 4H i Region Viborg kan nu præsentere det færdige program for MidtWest Farmshow på Dyrskuepladsen i Skive i den kommende weekend.

Det bliver 2 dage med forskelligt indhold: Fredag er børnenes dag for institutioner, skoler og dagplejere, lørdag er dyrskuedag med masser af dyr samt børnedyrskue, forlystelser, aktiviteter, udstillere, have-traktortræk, opvisninger og meget mere.

Både for børn & voksne
Farmshow er både dyrskue for de voksne, og også en dag med masser af børneaktiviteter. Til lørdagens børnedyrskue kan børnene udstille lige, hvad de har lyst til: Kæledyr, legetøj, cykel, bagværk m.v. Alle udstillede dyr og andre ting præsenteres i ringen, og alle er sikker på at få en præmie med hjem.

Aktiviteter, havetraktortræk og opvisninger
Weekenden igennem vil der også være masser af kreative aktiviteter i og omkring 4 H-teltet, ligesom der vil være konkurrencer og boder samt legeområde for de mindste med maskiner, dyr og bondegårds-tæppe, halmlegeplads, pedal traktorer, sandkasse og korncontainer samt børnekarussel. For 7. år i træk afholdes også havetraktortræk. Det foregår lørdag eftermiddag, hvor børn over 8 år og voksne dyster på deres havetraktorer. Der dystes i flere forskellige klasser, og der er præmier til de bedste i hver klasse. Der er forskellige opvisninger med heste, og mulighed for ture i hestevogn på pladsen. Der er også mange ting for de voksne at kigge på. Først og fremmest er der selvfølgelig dyreudstillingerne, hvor egnens flotteste dyr vises frem. Men også udstillerområdet byder på masser af ting at kigge på. Der udstilles mange forskellige produkter, og de henvender sig bredt til folk fra både land og by. Ikke mindst de mange maskinudstillere vil tiltrække opmærksomhed.

Det endelige program kan ses på hjemmesiden www.farmshow.dk kan det endelige program ses. Arrangørerne af farmshow håber på godt vejr og rigtig mange besøgende på fredag og lørdag

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Scroll to Top

FÅ DE VIGTIGSTE NYHEDER FØRST

Tilmeld dig vores nyhedsbrev