thumb-20

Velkommen til den 49. udgave af HÆRVEJSMARCHEN i Viborg

06/06-17

March betyder ifølge ordbogen: En organiseret vandring. Det er netop hvad HÆRVEJSMARCHEN i Viborg er, – og med mottoet: Vejen til sundhed.

HÆRVEJSMARCHEN i Viborg og aktiviteterne omkring er en international folkelig totaloplevelse med indhold af natur, kultur, historie, sundhed, miljø, oplevelse og livsglæde.

To-dages startkort koster 250 – kr. inklusiv HÆRVEJSMARCHENs medalje og kan købes i Kasernehallen, Tingvej 17, Viborg, fredag kl. 12 – 21 samt lørdag morgen kl. 05 – 09.

HÆRVEJSMARCHEN i Viborg har de senere år haft deltagelse af 6 – 8.000 vandrere fra mere end 20 lande. Heraf går ca. halv-delen både lørdag og søn-dag, hvor 2 x 45 km er vandrernes ”ekstremrute”.

Den anden halvdel køber et endagskort til ruterne, hvor Karnevalsmarchen på lørdagsruten er en populær motionstur op til ferien for familier, kammerater, foreninger og virksomheder.

Fredag den 23. juni er der åbningsceremoni med faneindmarch, taler og musik for alle interesserede i det store telt på Paradepladsen.

Tilmelding

Man kan tilmelde sig online på haervejsmarchen.dk indtil den 18. juni, og man kan købe startkort direkte i Kasernehallen, Tingvej 17, Viborg fredag kl. 12-21 samt lørdag og søndag kl. 05.00 -11.00.

Alle der køber startkort får udleveret rutekort og har adgang til rastepladser undervejs samt har adgang til opstillede toiletter på ruterne og har fri hjemkørsel ved uheld eller skader.

Alle ruter har både start og mål gennem portalen på Paradepladsen på Viborg Kaserne. Der er stort spise-telt og forskellige boder på pladsen.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Scroll to Top

FÅ DE VIGTIGSTE NYHEDER FØRST

Tilmeld dig vores nyhedsbrev