thumb-46

Vauxhall manden på Lundø fylder 60 år

15/05-17

Mange på Skiveegnen har sikkert på et eller andet tids-punkt set en af hans mange flotte biler, Lars-Göran Nyström, i daglig tale kaldet Lasse har jo på mange måder sat sit præg på bybilledet med sine vogne som han glædeligt bruger som hverdagsbil fra foråret, hen over sommeren og til slutningen af sæsonen for veteranbiler.

Lasse flyttede fra de trygge rammer i Sverige til Danmark i sommeren 1992, efter cirka to års langdistance forhold med sin udkårne Lone. Efter mange år rundt omkring i det midtjyske fandt parret i 1998 den nuværende bolig i Lundø, et sted hvor Lasse kunne huse sig selv, men også have plads til sin store passion for veteranbiler.

På værkstedet bruger Lasse mange timer med at nørkle med de gamle Vauxhall, den sjældne Bedford CA og parrets andre køretøjer.

På flere områder har Lasse sat sit præg på veteranbilslivet på Skiveegnen, hvor han både er initiativtager til den lokale køregruppe Krumtapperne og til et af områdets største arrangementer Lundø Classic Motor Show.

Endvidere har Lasse i mange år været en af de bærende kræfter i den landsdækkende bilklub Vauxhall-Bedford Klub Danmark, hvor han de seneste år har fungeret som formand. På samme måde er Lasse kendt i flere egne af Europa efter mange fantastiske ture i veteranbilerne til destinationer som England, Holland, Italien, Norge, Schweiz, Skotland, Sverige, Tyskland og Wales.

Og hvert år deltager mange gæster fra hele verdenen Lundø og Skiveegnen, når Lasse og Lone byder til træf.

I år er de værtsparret når det Internationale Vauxhall – Bedford Træf løber af stablen i Kristi Himmelfartsferien, hvor der i år kommer gæster hele vejen fra Australien for at besøge Lasse på Lundø.

Men inden det går løs med træf så skal Lasse fejres på behørig vis, når han fredag den 19. maj runder og bliver 60 år. Fredag er Krumtapperne indbudt til en bid brød i gildesalen på Lundø, mens familie og venner fra Danmark og Sverige på lørdag fester med og hylder Lasse.

Stort tillykke fra Freddy Laursen

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Scroll to Top

FÅ DE VIGTIGSTE NYHEDER FØRST

Tilmeld dig vores nyhedsbrev