thumb-22

Ulbjerg Kultur- og Fritidscenter er klar til et travlt efterår

12/10-18

Mange mennesker mødes i Ulbjerg Kultur- og Fritidscenter, som benyttes af folk i alle aldre og fra Ulbjerg og mange oplandsbyer.

Da Ugeavisen Skiveegnen satte Anders Norup, formand og Kurt Johannesen, bestyrelsesmedlem i Ulbjerg Kultur- og Fritidscenter stævne en tirsdag formiddag, var centeret fyldt med friske unge mennesker på 60 +.

Hver tirsdag mødes 30-40 pensionister nemlig i centeret for enten at gå til spinning eller træne i motionscenteret. Krydret med en god snak selvfølgelig, og over en kop kaffe med brød til bagefter i caféområdet. De kommer hovedsagligt fra Gedsted, Skals, Møldrup, Ulbjerg og Virksund.

Spinning og motionscenter
I løbet af ugen køres der også spinning i kultur- og fritidscenteret og der er 5 DGI-uddannede instruktører tilknyttet. – Der køres nogle gode hold, og vi vil altid gerne have nye medlemmer, de skal være velkomne. Der er altid plads til flere, og vi har åbent for tilmelding, efter først til mølle, det er bare at komme siger Anders Norup. Vi har pt. 16 cykler og der trænes hver mandag og torsdag fra kl. 18.00 – 19.00.

Vores motionscenter er åbent alle ugens dage fra kl. 06.00-23.00 og vi anskaffer løbende nye redskaber og maskiner efter behov, fortsætter Anders Norup. Her er man også meget velkommen til at komme og træne, evt. i forbindelse med spinning.

Et center med mange muligheder
Der er mange muligheder i Ulbjerg Kultur- og Fritidscenter. – Vi har 2 mødelokaler hvoraf den ene kan fungere som både som scene og mødelokale, og vi kan lukke ned så vi har 1/3 hal og 2/3 hal, så det kun er det ene rum der benyttes. Vi har f.eks. også folkedans heroppe som benytter 1/3 af hallen, imens der kører gymnastik på 2/3 af banen. Det kan lade sig gøre, fordi vi har invisteret i en lydvæg og det har givet os mange flere muligheder, fortæller Anders Norup.

Og det gør netop også at det er multi. Vi kalder Ulbjerg Kultur- og Fritidscenter for et multicenter, fordi det er vores hensigt at vi skal rumme alt det der kan passe til vores kultur- og fritidscenter, forklarer Anders Norup. Vi har ca. 100 medlemmer på tværs i motionscenteret, og det er foruden +60’erne, som kører i Ulbjerg Gymnastikforenings regi.

Vi gør som center meget for at de andre foreninger kan bruge vores faciliteter. Men selve motionscentret og spinning er vi selv tovholdere for. Vi har en gymnastikforening i Ulbjerg, der har over 400 medlemmer, som er en af de brugere, der bruger vores haller allermest, der er mange hold. Ulbjerg IF har også badminton og er også brugere af centeret. Så har vi volleyball, det kører vi selv hvor torsdag på motionsniveau.

Nyheder i centeret
Der er en nyhed på vej, natminton, det er badminton i mørke. Man markerer banen op med specielle matrialer og så er det ellers mørkt. – Vi lejer grejet gennem DGI og så sidder der et specielt lys, så man kan se banen, alt andet er mørkt. Det er Ulbjerg IF der står for at afholde natminton, og det er første gang det prøves, og man skal melde sig til hvis man gerne vil prøve, fortæller Anders Norup.

En anden nyhed er Floor Ball for juniorer og det kører i UG’s regi. Vi har også fået ny hjemmeside, og der kan man få oplysninger om vore arrangementer og læse vores folder. Vi agerer ikke så meget på facebook, men derimod på hjemmesiden som altid er opdateret og i den trykte presse, og det fungerer som det skal for os.

Hvis man har lyst til at deltage på et hold i Ulbjerg Kultur- og Fritidscenter så går man ind på den nye hjemmeside: www.ukfc.dk og ser de forskellige hold.

Læs også Ugeavisen Skiveegnen i uge 39 på side 6-7 og se programmet for Sæson 2018/2019.

Alle er velkommen og man kan sagtens starte nu, selvom mange hold er gået igang. Man er altid velkommen i Ulbjerg Kultur- og Fritidscenter, det er vigtigt at man ved det, slutter Kurt Johansen og Anders Norup samstemmende.

FAKTA OM:
Ulbjerg Kultur- og Fritidscenter

Indendørs:
Aktivitetshal (kan opdeles)
Motionscenter
Spinninglokale
Mødelokaler
Scene
Amfiteater
Automater
Caféområde
Handicaplift
Selvbjeningsbibliotek
Tekøkken

Indgangsparti:
Info om cykel-og vandreture
Bruserum Handicaptoilet
Hjertestarter

Udendørs:
Shelter
Udekøkken
P-pladser
Tennisbane
Multibane

Hjemmeside: www.ukfc.dk

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Scroll to Top

FÅ DE VIGTIGSTE NYHEDER FØRST

Tilmeld dig vores nyhedsbrev