thumb

Ugentlig veterantræf på Virksund havn

Virksund havn danner fra søndag den 1. maj, rammerne for et veterantræf hver søndag eftermiddag resten af sommeren. Er man til veterankøretøjer, og det er alt lige fra knallerter, motorcykler, biler og lastbiler, så vil en søndagsudflugt til Vriksund havn nok være sagen.

Det er Aalestrup Classic Bil & MC Klub, der sammen med campingpladsen og ishytten på havnen, der har taget initiativ til et ugentlig eftermiddagstræf i Virksund. Veteranklubben har i de sidste 9 år afholdt åbent træf på Hobro havn med stor succes og vil nu forsøge at gøre kunsten efter i Virksund.

– Vi har god erfaring med havnetræffet hver torsdag aften i Hobro og mener at der også er plads til et havnetræf i dagtimerne, så derfor valgte vi søndag eftermiddag i Virksund. Vi starter den 1. maj og slutter sæsonen sidst i september, udtaler formanden for Aalestrup Classic Bil & MC Klub, Henrik Bygholm.

Klubben forventer at der ud over opbakning fra egne medlemmer, også vil komme køretøjer udefra.
– Det er et åbent og gratis træf, så der er naturligvis adgang for alle køretøjer der er over 25 år gammel. I Hobro kommer der besøgende lang vejs fra, så det håber vi også der gør i Virksund med tiden, fortsætter Henrik Bygholm.

Aalestrup Classic har over 300 medlemmer, så kommer der bare en del af medlemmerne, er der basis for en spændende eftermiddag på havnen, for både ejere af veterankøretøjer og tilskuere.
Den første gang på søndag, vil der være gratis pølser til udstillerne. En tradition der er taget med fra Hobro, hvor sæsonen startes og afsluttes med gratis pølser.
– Vi forventer os meget af dette nye tiltag og håber at lokalområdet også vil tage godt imod os og komme forbi og ser hvad vi laver på havnen. Det er et stille og rolig træf uden ræs eller larm. Det er nærmest en udstilling af de gamle køretøjer og hvor tilskuerne måske har mulighed for at mindes deres første bil eller knallert. Jeg kan i hvert fald garanterer at udvalget af køretøjer er meget bredt og der er noget for enhver smag, slutter Henrik Bygholm.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Scroll to Top

FÅ DE VIGTIGSTE NYHEDER FØRST

Tilmeld dig vores nyhedsbrev