thumb

Tre kreative dage i Viborg

29/08-16

Kan du lide at bruge din fritid på kreativt arbejde, så er det i Viborg, det foregår.

I hvert fald i weekenden 2.-4. september, hvor kreative hobbyfolk fra det meste af Danmark sætter kurs mod domkirkebyen for at hente ny viden og nyttig inspiration til brug for deres fritidsinteresser.

Målet er Kreativ Fritid Viborgmessen, der foregår i Tinghallen og Viborg Stadionhal. Messen, der i år finder sted for 29. gang, er et af Danmarks største arrangementer af sin art.

Messen breder sig over et areal på 5.000 kvadratmeter, fordelt i to haller. Her præsenteres alt, hvad et hobbyglad hjerte kan begære af materialer, redskaber, værktøjer, bøger, maskiner og andet inden for kreativt håndværk, kunsthåndværk, billedkunst, hobbyarbejde, håndarbejde, husflid, træting, smykker, broderi, patchwork og meget mere.

Gratis workshops og foredrag
En meget stor del af standene er arbejdende stande, hvor du som besøgende kan se nye, spændende måder at bruge materialer og værktøjer på samt udveksle erfaringer med andre hobbyfolk. Eller du kan gå til nogle af de mange workshops og foredrag, der foregår i forbindelse med messen, og hvor det er gratis at deltage.

Ligesom det gælder for udstillernes stande, spænder emnerne her også meget vidt. Fra kurvefletning, knipling og biavl over fremstilling af naturkosmetik til den spændende historie om Kronprinsesse Marys berømte rubinsæt.

Kreativ Fritid Viborgmessen havde sidste år knap 12.000 000 besøgende.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Scroll to Top

FÅ DE VIGTIGSTE NYHEDER FØRST

Tilmeld dig vores nyhedsbrev