thumb-17

Travlhed hos Kurt Sørensen

18/04-17

Skive Vand har gennem længere tid været i gang med separatkloakering mange steder rundt om i kommunen. Det har givet travlhed hos Murer & aut. kloakmester Kurt Sørensen i Vinkel, som udover Kurt og Henrik Sørensen selv, består af 4 medarbejdere samt en lærling.

I forbindelse med separering af kloakkerne får husejerne et påbud om, at adskille deres spildevand og regnvand indenfor egen grund. I den forbindelse opfordrer kommunen til, at husejerne får det gjort, inden arbejdet går i gang, og det er netop den form for arbejdsopgaver, som giver virksomheden i Vinkel stor travlhed.

-Det er specielt separering af kloakker der rører sig lige nu, og grundet påbuddet om adskillelse af spil-levand og regnvand, har vi opgaver mange steder i byen. Pt bruger vi en stor del af tiden i Brårup samt på Rolighedsvej i Højslev, hvor det nok ikke varer længe, inden arbejdet også går i gang på de nærliggende veje, fortæller Henrik
Sørensen, medindehaver.

I kølvandet på separeringen af kloakkerne, opstår der dog andre problemer – nemlig rotter, som til stadighed er et stort problem. Virksomheden i Vinkel sætter derfor stadig en del rottespærrer ind de steder, hvor kommunen endnu ikke er nået ud.

-Kommunen sætter rottespærrer ind samtidig med skilningerne, men problemet er, at det tvinger rotterne videre til steder, hvor der ikke er rottespærrer. Vi har derfor også stadig mange opgaver indenfor dette område. Et andet typisk problem er, hvis der ligger gamle ledninger under huset, som ikke længere bliver brugt, men som stadig sidder i systemet. Her kan rotterne være i fred og få lov at bygge redder. I sådanne tilfælde kan vi gå ind og sætte rørpropper i, for at holde rotterne ude, fortæller Henrik Sørensen.

Selvom Murer & aut. kloakmester Kurt Sørensen i Vinkel er travlt beskæftiget med kloakarbejdet er murerarbejdet ikke lagt på hylden. Dog går det en anelse mere stille på grund af årstiden, men nu, hvor foråret har meldt sin ankomst, begynder mureropgaverne så småt at komme ind igen.

-Vi laver selvfølgelig stadig gerne folks murerarbejde, og har hele tiden lavet de almindelige standard ting. Vi er jo meget lokale, og har derfor mange faste kunder, som vi har udført arbejde for flere gange. Konceptet er stadig det samme. Vi leverer altid kvalitetsarbejde og god service til en ordentlig pris, fortæller Henrik Sørensen, som samtidig gerne vil slå et slag for håndværkerfradraget, som stadig er muligt uanset om det er kloakarbejde eller murerarbejde der skal udføres.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Scroll to Top

FÅ DE VIGTIGSTE NYHEDER FØRST

Tilmeld dig vores nyhedsbrev