Timothy Jacob Jensen udnævnt til årets designer 2017 i Kina

Skive: Timothy Jacob Jensen, Jacob Jensen Designs chefdesigner og CEO, er blevet udnævnt til årets designer 2017 af det kinesiske designtidsskrift Trendshome Magazine. Forholdet mellem design og ansvar er hovedfokus i Trendshome Magazines tilhhørende artikel, der bliver bragt i deres decemberudgave.

I dag handler design ikke bare om at give et produkt en smuk form – det hælder mere i retning af at lade designet afspejle værdier.

Designere kan med andre ord forbedre folks tilværelse gennem godt design og med tiden forandre deres livsstil, deres syn på tilværelsen og, i sidste ende, verden.

Trendshome Magazine fremhæver særligt Timothy Jacob Jensens design af luftkva-litetsmåleren, JACOB JENSEN™ Air Quality Monitor, som et nyttigt produkt med en god balance mellem livsforbedrende funktion og smuk form.

“Med JACOB JENSEN Air Quality Monitor forsøger vi at hjælpe med at forbedre livskvalitet ved at sætte indeklimaet på dagsordenen.

Man kan overleve uden mad i en måned og uden vand i en uge, men højst i fem minutter uden luft. Det er vigtigt at være opmærksomme på den luft vi indånder,” siger Timothy Jacob Jensen.

Vi tilbringer omkring 90 procent af vores tid inden døre og udsætter os selv for forskellige luftbårne forurenende stoffer. JACOB JENSEN Air Quality Monitor er et brugervenligt produkt med indbygget quad-LED-lys, der skifter farve alt efter luftkvalitetsindeksniveau. Den er meget nem at aflæse, selv for mindre børn.

Luftkvalitetsmåleren har lige modtaget The German Design Award 2018 i kate-gorien Human-Machine Interface.

Et andet design, der får stor ros af Trendshome Magazine, er Phicomm K3-router designed by Jacob Jensen. Routeren er centrum for al kommunikation i mange hjem, og Jacob Jensen Design har med deres design søgt at få produktet frem i lyset i stedet for at gemme den væk. Phicomm K3 afspejler Jacob Jensen Designs distinkte formsprog. Dens tiltalende, minimalistiske form indbyder til at se den som et stykke kunst. Allerede inden sin lancering nåede Phicomm K3-routeren at få den fornemme tyske iF Design Award i februar 2017.

Timothy Jacob Jensen ud-trykte sin taknemmelighed efter meddelelsen om, at Trendshome Magazine havde udnævnt ham til årets designer:

“Jeg vil gerne takke Trends-home Magazine for denne ære. Jeg ville aldrig have opnået den uden mine meddesignere.

Vores tegnestuers vision er at bidrage til en højere levestandard ved at skabe nye faglige muligheder for designtalenter og videreføre Jacob Jensen Designs tradition til næste generation. Gennem vores fortsatte arbejde håber vi at kunne bidrage til en bedre verden gennem gensidig tillid og uddannelse – og smukke designløsninger naturligvis.”

Trendshome Magazine artikel bliver bragt i deres decemberudgave, der når ud til over 800.000 læsere i hele Kina

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Scroll to Top

FÅ DE VIGTIGSTE NYHEDER FØRST

Tilmeld dig vores nyhedsbrev