thumb

Tennissæsonen nærmer sig – nu også for børnene

Nr. Søby IF og Højslev St. IF har gennem mange år tilbudt muligheden for at spille tennis på de to baner bag Søby-Højslev Arena. Nu tilføjer de to klubber endnu en dimension til tilbuddet og starter børnetennis.

Det nye tiltag er som udgangspunkt for børn i 0. til 3. klasse og det er to dedike-rede trænere, der har taget initiativet til børnetræningen.

Martin Terp Laursen, der er den ene af trænerne fortæller:
– Børnetennis er oplagt for de børn, der savner en ketcher-sport om sommeren og så er det godt nyt for de børn, der ikke er interessemæssigt fanget af de sportstilbud, som området ellers kan tilbyde.

– Vi synes, det er en skam, at banerne ikke bliver brugt noget mere, så nu vil vi prøve at få nogle børn i gang og i første omgang få børnenes øjne op for, at der er noget, der hedder tennis, og at det også er sjovt, supplerer Christian Vad Holm, der er den anden træner.

Nr. Søby IF indkøber nogle nye spændende remedier, så man kan opdele den normale tennisbane i flere små baner. Her kan man så spille med skumbolde og små ketsjere, så det matcher alderen på de deltagende børn.

Udstyret er der altså, og man skal sådan set bare møde op i tøj og sko, der godt må blive farvet af gruset.

Prisen for børnetennis vil være 200 kr. for hele sommersæsonen – man er dog velkommen til en prøvetræning, inden man betaler.

Træningstiden vil være onsdag fra 16.45-18.00 og der er opstart den 4. maj, når tennisbanerne er klargjorte.

De to foreninger inviterer til standerhejsning søndag den 1. maj, hvor tennisudvalget er vært ved pølser, øl og vand. Alle er velkomne til at kigge forbi på dagen.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Scroll to Top

FÅ DE VIGTIGSTE NYHEDER FØRST

Tilmeld dig vores nyhedsbrev