thumb-53

Sundsøre klar til festival

20/07-17

Det bliver et brag af en fest når Sundsøre Musikfestival løber af staben den sidste weekend i juli.

Musikprogrammet byder, blandt andet, på Hvide Løgne, High Voltage, Ib Grønbech & Ko og Smukke Møller, så igen i år er der noget for enhver smag.

Festivalen bliver sparket i gang torsdag d. 27. Juli med forfest hvor der vil være fællessang og højt humør med Række 2½ og som noget nyt i år, vil der være professionelt strip show.

Klør 4, party orkester bestå-ende af 4 unge mænd som alle har en kærlighed for dansevenligt musik i høj kvalitet, starter festen fredag kl. 16.

Efterfølgende er der Rock Parade kl. 18.00, Trio 413 kl. 20.00 og aftenen sluttes af med det anerkendte High Voltage kl. 22.00, hvor der også er rig mulighed for at kunne skråle med.

Lørdag åbner pladsen kl. 14 med Bulls Summit Band,
herefter spiller Hillbilly Bones og kl. 18.00 går den velkendte Ib Grønbech & Ko på scenen og giver den gas på ægte jysk maner.

Herefter spiller Hvide Løgne op til mere fest kl. 20.00.

Smukke Møller lukker og slukker årets festival og indtager scenen med en spilleglæde der når helt ud på de bagerste rækker.

Hør de ikoniske sange fra Gasolin’ og Kim Larsen. Luk øjnene, slå ørerne ud, og tag med tilbage til 70’erne, 80’erne og 90’erne sammen med Smukke Møller.

Så kom ud af starthullerne og nyd kolde skummende fadøl fra Hancock og friske cubanske cigarer i Johns Corner mens Sundsøre Festi-valen gør det folkeligt, fest-ligt og fornøjet for dig.

Arrangørerne ser frem til en festlig, folkelig og fornøjelig festival igen i år.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Scroll to Top

FÅ DE VIGTIGSTE NYHEDER FØRST

Tilmeld dig vores nyhedsbrev