thumb-35

Sundsøre klar til festival

31/07-18

Det bliver et brag af en fest når Sundsøre Musikfestival løber af staben den sidste weekend i juli.

Musikprogrammet byder, blandt andet, på en gammel kending Jacob Decco, Bamse Jam, Bon Jovi Jam og Zididada, så igen i år er der noget for enhver smag.

Festivalen bliver sparket i gang torsdag d. 26. Juli med forfest hvor der vil være fællessang og højt humør med Jesper DJ og Jacob Decco.

Jesper DJ starter festen på sportspladsen ved Junget fredag kl. 16.00.

Efterfølgende er der Klør 4 kl. 18.00, Bamse Jam kl. 20.00 og aftenen sluttes af med Bon Jovi Jam kl. 22.00, hvor der også er rig mulighed for at kunne skråle med. Dog er der natbal for de friske med Række 2 1/2 fra kl. 24.00.

Lørdag åbner pladsen kl. 16.00 med Række 2 1/2, herefter spiller Nameless, kl. 20.00 er der Highway Jam og kl. 22.00 går Zididada  på scenen og lukker og slukker årets festival og indtager scenen med en spilleglæde der når helt ud på de bagerste rækker.

Årets Sundsøre Festival viser traditionen tro et fyrværkeri kl. 24.00 og  efterfølgende er der  natbal med Jesper DJ for de friske.

Så kom ud af starthullerne og nyd kolde skummende fadøl fra Hancock og friske cubanske cigarer i Johns Corner mens Sundsøre Festivalen gør det folkeligt, festligt og fornøjet for dig.

Arrangørerne ser frem til en festlig, folkelig og fornøjelig festival igen i år og håber at se mange glade festivalgæster igen i år.

Billetten kan købes her:

Strøgets Vin, www.billetten.dk eller tlf. 70 20 20 96 samt Grill-Huset, Lem og John Bull Pub.

Øvrige oplysninger kan fås hos Morten på tlf. 2442 2329

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Scroll to Top

FÅ DE VIGTIGSTE NYHEDER FØRST

Tilmeld dig vores nyhedsbrev