thumb

Stram op med datastyret elektrotræning

Sommeren nærmer sig og for rigtig mange kvinder er det ensbetydende med spekulationer omkring de lidt for mange kilo og dellerne, der ikke rigtigt matcher bikinien.

Mange vælger den traditionelle vej med masser af timer i motionscentret – men ikke alle kan fysisk magte den løsning.

Andre har ikke mulighed for at afsætte den tid, der skal til for at opnå en synlig og mærkbar effekt. Hvad gør man så?

Bailine, der ligger på toppen af SønderCentret, er et godt løsningsforslag. Bailine er for alle uanset om man ønsker et lille vægttab, stort vægttab, kun en opstramning eller sågar smertelindring.

Bailine behandlinger er datastyret elektrotræning, som sørger for at kroppen får reel fysisk træning uden at skulle bruge mange timer på træningen. Behandlingerne øger aktiviteten til de fedtreduce-rende enzymer, vækker kroppens glemte muskler og virker hudopstrammende. Bailines dataprogrammer og de små elektroniske impulser, gør det muligt at træne muskler, lige der hvor behovet er – på hofter, på lår, på maven, på ryggen eller i benene. De elektronisk impulser efterligner kroppens naturlige muskelsammentrækninger, som ved normal træning. Bailine behandlinger er også for dem, der ikke har mulighed for at træne på traditionel vis på grund af kroniske lidelser, så som gigt, fibromyalgi, dårlig ryg, smerter m.m. Programmerne tilpasses den enkelte kvinde.

– Behandlingerne gør det dog ikke alene. Vi har også fokus på kosten ud fra de forudsætninger, den enkelte har og vi går også ind og arbejder målrettet med motivationen til at opnå det ønskede resultat, forklarer Ilse Johansen, der er bailineterapeut og indehaver af Bailine Skive. Hun fortsætter:

– Ofte kombinerer vi de traditiolle behandlinger med infrarød sauna, der med sin terapeutiske effekt øger blodcirkulationen, stimulerer stofskiftet og forbrænder energi. Både den infrarøde sauna og elektrotræningen kan man prøve gratis og uforpligtende. Ring og bestil en prøvebehand-ling på 97 52 88 11, opfordrer Ilse, der i klinikken har god hjælp af Gitte Bisgaard.

Gitte Bisgaard giver Bailine behandlinger og som noget nyt tilbyder hun også kraniosakral behandlinger og organmassage.

Døjer man med rynker, strækmærker, arvæv, fine linjer, akne, uren hud og lign. tilbyder Bailine også behandling med Beauty Angel lysbehandling. Det giver en forførende, glat og smuk hud med klinisk dokumenteret effekt.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Scroll to Top

FÅ DE VIGTIGSTE NYHEDER FØRST

Tilmeld dig vores nyhedsbrev