thumb-64

Stort fremmøde til åbning af Højslev Helse & Fodklinik

23/10-17

Lokalbefolkningen mødte talstærkt op, da Højslev Helse & Fodklinik lørdag fejrede åbningen af den nye klinik på Østerrisvej 22. Et stort antal besøgende mødte op i klinikken, hvilket kom som en stor overraskelse for de tre indehavere Lotte Pedersen, Loona Pedersen og Lone Kjærsgaard.

-Det gik virkelig helt fantastisk, og vi føler os i den grad velkommen. Ud fra de glas, der er blevet brugt, kan vi se, at der har været omkring 150-175 forbi, på de tre timer vi havde åbent. Så vi er glade for, at vi havde fået sat et telt op, fortæller Lone Kjærsgaard.

I dagens anledning havde klinikken udloddet en konkurrence om en weekendophold for to blandt de kunder, som, på selve dagen, valgte at booke en tid til behandling. Det blev til i alt 52 bookinger i kalenderen over de næste fire uger. En ganske fin start for den nyåbnede klinik.

-Det er jo helt fantastisk. Nu håber vi så på, at vi i løbet af et par år kan få fodfæste og dermed vinde indpas. Vi ønsker nemlig at sætte focus på kroppen på en anden måde end folk normalt er vant til, udtaler Lone Kjærsgaard

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Scroll to Top

FÅ DE VIGTIGSTE NYHEDER FØRST

Tilmeld dig vores nyhedsbrev