thumb-25

Stoholm Revisionskontor holder åbent hus

11/06-18

Frans Dahl, statsautoriseret revisor fra Stoholm går en travl tid i møde. Kalen-deren viser 50 år og en forestående flytning af Stoholm Revisionskontor fylder godt op især fredag den 22. juni. Der afholder han Åbent Hus i de nye lokaler på Vestergade nr. 3 i Stoholm.

Frans bor i dag både privat men også arbejdsmæssigt i den gamle apotekerbyg-ning i Stoholm. – Jeg overtog revisonshuset for 14 år siden og på det tidspunkt drøftede vi allerede, at vi ikke ville bo og arbejde det
samme sted, men der skulle åbenbart gå 14 år inden be-slutningen blev taget, siger Frans Dahl.

Frans Dahl er gift med Tina, indehaver af Tine Lund i Viborg og sammen har de tre døtre Iben på 12 år, Vicki på 17 år og Sofie på 19 år, hvoraf de to store går i gymnasiet og Sofie bliver student i år.

Til Åbent Hus fredag den 22. juni fra kl. 13.00 – 17.00 glæder Frans Dahl sig til at se kunder, kolleger, forretningsforbindelser, familie og venner til en hyggelig snak og lidt godt til ganen.

Dahl, Rask & Partner har nu købt Sparekassen Kronjyllands bygninger i Stoholm og flytter ind i dem efter sommerferien, formentlig i starten af september. – Vi får langt bedre lokaler/arbejdsrammer end vi har været vant til – den gamle apotekerbygning er jo ret beset ikke bygget til at være kontor og på nuværende tidspunkt kan vi ikke være flere ansatte på kontoret, fortæller Frans Dahl videre. – I de nye bygninger får vi mulighed for at sidde samlet i stueetag-en, mens der vil være mødelokaler på 1. sal og store rum i kælderen til opbevaring af arkivmatriale.

Frans Dahl overtog Stoholm Revisionskontor A/S i 2004 efter hans far. I 2007 købte han det daværende Kontorhus i Jebjerg og kort tid efter kom Thomas Rask med som partner i firmaet og herefter blev fælles-navnet Dahl, Rask & Partnere A/S. På nuværende tidspunkt er de 15 medarbejdere, hvoraf de 9 er i Stoholm.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Scroll to Top

FÅ DE VIGTIGSTE NYHEDER FØRST

Tilmeld dig vores nyhedsbrev