thumb-46

STIGA dag hos Bahn-Larsen

18/04-18

STIGA DAG hos Bahn-Larsen finder i år sted lørdag den 21. april fra kl. 9.00 – 15.00.

Afhentning af maskiner fra plæneklipperhotel

Det bliver også samme dag, du kan komme og hente din plæneklipper, havetraktor eller robotklipper, efter et langt og trygt vinterophold hele vinteren hos Bahn-Larsen i Vinkel.

– Hvis du ikke kan undvære den så længe, er du meget velkommen til at komme og hente den før, siger Christian Bahn-Larsen til Ugeavisen Skiveegnen.

Gode tilbud

Til Stiga Dagen vil der selvfølgelig traditionen tro være massere af super stærke og gode tilbud.

Test the best 80V

– Kom og se og test de nye 80V maskiner, vi giver 60 dages tilfredshedgaranti på 80V plæneklippere, forklarer Christian Bahn-Larsen. – Kom også og se de andre spændende maskiner med 80 batteri.

Stiga dag hos Bahn-Larsen er for hele familien

Som mange sikkert ved, er der selvfølgelig stillet mange maskiner til haven fra Stiga frem, som man kan se på og høre om. Der vil være fokus på robotklippere, du kan se dem i aktion og stille spørgsmål til deres muligheder.

Der vil også være hoppeborg til børnene, der bliver grillet lækre pølser og hyggesnakket, og man kan overvære det populære havetraktortræk.

Hvis man er på Facebook kan man også gå ind på Bahn-Larsens side og dele den med dine venner. Så har man chancen for at komme med til faldskærmsopvisning.

– Vi er klar til at modtage alle gæsterne, og nu er foråret for alvor slået igennem, det bliver en god dag, fastslår Christian Bahn-Larsen.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Scroll to Top

FÅ DE VIGTIGSTE NYHEDER FØRST

Tilmeld dig vores nyhedsbrev