thumb-28

Squash baner klar i Søby-Højslev Arena

02/12-19

I Højslev findes et rigtig godt samarbejde mellem Højslev St IF,  Nr. Søby IF og Søby Højslev Arena. Samarbejdet har fungeret i mange år og i mange sammenhænge, bl.a. samarbejdes der omkring badminton og ikke mindst egnens eneste friluftsbad i Nr. Søby.

Nyt tiltag med Squash

Ifølge Ida Christensen der er medlem af bestyrelsen i Højslev St. If så drøftede man muligheder for at lave squash baner i Søby-Højslev Arena for et par år siden, da der ikke findes andre squash baner i Skive Kommune. Og pladsen til at udvide med et par baner i Søby-Højslev Arena var tilstede, idet det var muligt at finde et areal ved hallen, som faktisk var tiltænkt rygerne.

Midler til banerne

Man søgte fonde og besøgte sponsorer, der blev lavet budgetter og indhentet tilbud og afholdt møder.  Var det mon en god ide?  Og kunne det bære sig selv økonomisk?

Mange ting blev drøftet og vendt og drejet og heldigvis vandt optimismen, så der således om lidt er to fantastiske flotte squash baner klar til indvielse og brug.

Det blev således Knudsgaard A/S, Højslev El ApS og Børge Hansen A/S, alle lokale firmaer der vandt licitationen og har udført arbejdet med banerne.

 

Book banerne online

Et nyt bookingsystem er næsten klar til brug, så man i fred og ro hjemmefra kan booke baner og tider på:

SH-Arena.halbooking.dk

Et årsmedlemsskab koster kr. 900, Baneleje i en time koster kr. 90,-

Har man familieårskort til Søby-Højslev Arena kan man tilkøbe squash for kr. 700,-

Squashudvalg ønskes

Ida Christensen fortæller, at man rigtig gerne vil have nedsat et Squashudvalg på 3-4 personer. Har det din interesse kan man kontakte John Andersen, formand for Nr. Søby If på tlf. 24402885 eller Ida Christensen der er medlem af bestyrelsen
i Højslev St. If på telefon nr. 30 24 50 92.

Folkene bag tiltaget forventer og håber at rigtig mange fra Skive, Salling m.m. vil gøre brug af af de nye flotte baner.

Indvielsen finder sted i Søby-Højslev Arena søndag den 15. december kl. 10.00.

Alle er velkommen.

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på linkedin
LinkedIn
Del på pinterest
Pinterest
Scroll to Top

FÅ DE VIGTIGSTE NYHEDER FØRST

Tilmeld dig vores nyhedsbrev