thumb-11

Spar Nord Højslev flytter til Skive

11/10-16

Medarbejderne i Spar Nord Højslev skal fremover vænne sig til at tage turen til Adelgade, når de fra den 27. oktober bliver lagt sammen med Spar Nord Skive.

Sammenlægningen af Spar Nords afdelinger i bankområde Skive betyder, at medarbejderne i Spar Nord Højslev skifter deres gamle skrivebord på Østerrisvej ud med et nyt skrivebord på Adelgade i Skive.

– Det er selvfølgelig ærgerligt, at vi ikke længere vil være til stede i Højslev, men samtidig er vi nødt til at forholde os til vores kunders ændrede behov, siger afdelingsdirektør i Spar Nord Højslev Brian R. Kolding og fortsætter:

– Ved at samle afdelingerne i henholdsvis Skive og Nykøbing Mors vil det fremover være muligt at sikre kunderne alsidig rådgivning,når de er i banken. Derfor håber vi også, at vores kunder vil opleve det som en positiv ændring, når de fremover besøger os i Spar Nord Skive.

Baggrunden for lukningerne er en ændring i kundernes brug af bankerne, hvor de i højere grad efterspørger kompetent rådgivning og services på tværs af fagområder, som ikke altid er muligt i de mindre afdelinger, da der ikke er samme faglige miljø.
Brian R. Kolding slår dog fast, at medarbejderne i Spar Nord Højslev ser frem til at blive en del af Spar Nord Skive, hvor kunderne fremover vil opleve en større spændvidde inden for rådgivning af virksomheder og privatkunder.

Kunderne i Spar Nord Højslev flytter med deres rådgiver over i Spar Nord Skive. Kunderne vil derfor fortsat opleve de samme kendte an-sigter, når de fremover kommer i Spar Nord Skive.

For yderligere oplysninger kontakt venligst:
Afdelingsdirektør: Brian R. Kolding, Spar Nord Højslev. Tlf. 9616 1081 eller bol@sparnord.dk

Om Spar Nord
Med næsten 400.000 kunder, 1.550 medarbejdere og 70 lokale banker (filialer) over hele landet er Spar Nord blandt de største banker i Danmark. Banken har gennem finanskrisen hvert år leveret trecifrede millionoverskud og leverede i 2015 et overskud før skat på 1.074 millioner kroner.

Spar Nord ejes af cirka 117.000 aktionærer.

For yderligere information se www.sparnord.dk

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Scroll to Top

FÅ DE VIGTIGSTE NYHEDER FØRST

Tilmeld dig vores nyhedsbrev