thumb-40

Spændende efterårsvarer på vej til Joans Blomsteri

28/08-18

Sensommeren er igang og hos Joans Blomsteri i Højslev er man allerede i fuld gang med at fylde en masse nyheder på hylderne.

– Butikken er fuld af spændende blomster, planter og andet lækkert tilbehør til både indendørs og udendørs brug, fortæller Joan.

– Efter sommerferien er der sikkert mange der har brug for et frisk pust, fordi sommeren har været hård ved vores planter ude og inde. Der er nok mange krukker der kan trænge til en kærlig hånd og derfor har vi i denne uge – 20% på krukker og pynteting, fortsætter Joan.

Weekenden har for Joans vedkommende stået på Formland messen i Herning, hvor efterårets og vinterens nyheder skal købes ind.

– Der er blevet købt rigtig mange flotte krukker og pynteting ind til efteråret og den kommende julehandel. Og samtidig kan jeg afsløre, at det bliver de blå nuancer som kommer til at dominere dette efterår.

– Jeg har fundet nogle virkelig flotte og anderledes ting i år, fortsætter Joan, bl.a. spændende kugler m.m. Man kan følge med på facebook, hvor vi løbende vil ligge billeder op af de flotte nyheder der kommer hjem.

Joan er utrolig taknemmelig for at kunderne trods det store vejarbejde i byen, finder vej til butikken og glæder sig til at vise de mange flotte nyheder frem i løbet af efteråret.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Scroll to Top

FÅ DE VIGTIGSTE NYHEDER FØRST

Tilmeld dig vores nyhedsbrev