thumb

Sommerstemning på Virksund havn

02/05-2016

Klokken 12 søndag eftermiddag var der stadig stille og rolig på Virksund havn. Vejret var det bedste i år og alt tegnede til en sædvanlig rolig dag på havnen.

Men 5 minutter over 12, dukkede de første af en lang karavane af veteranbiler op på havnen. Det var fortroppen fra Aalestrup Classic Bil og MC Klub der dukkede op til det nye tiltage på havnen hver søndag resten af sommeren. De kom 25 køretøjer og snart fulgte mange andre efter og havneområdet var snart stuvende fuld med skinnende og spændende veterankøretøjer. Der var en enkelt veteranlastbil fra Farsø, men masser af biler og motorcykler og også nogle knallerter.

Det gode vejr har helt sikker haft en positiv indflydelse på det flotte fremmøde mener Henrik Bygholm, der er formand for Aalestrup Classic. – Vi kunne ikke ønske os bedre vejr til opstarten på dette havnetræf og vejret er helt sikker skylde i at så mange trillede ud af garagen i dag og besøgte os i Virksund. Vi veteranfolk har ventet utålmodigt på sol og varme og at det så falder sammen med vores træf i dag, det er bare fantastisk. Det var næsten en hel havnefest med alle de glade mennesker.

– Jeg har ingen ide om hvor mange der var på havnen i dag, men hver et hjørne var fyldt op, så der var mange. Også mange flere end vi turde håbe på, men det er bare dejligt. Det er en optimal start på et træf der gerne skulle fortsætte hver søndag eftermiddag resten af sommeren, fortæller Henrik Bygholm.

Der var naturligvis en del deltagerer fra Vesthimmerland, hvor Aalestrup Classic har deres kerneområde, men der kom også mange fra oplandet mod Skive og Viborg. Nogle deltagere kørte langt for at deltage i det nye veterantræf.

– Jeg snakkede med en familie fra Ulfborg og en fra Aalborg og der er trods alt et stykke vej for at deltage. Det glæder mig at budskabet om det her arrangement er kommet så gode ud. Der var heldigvis mange jeg ikke kendte og det glæder mig meget. Jeg håber at vi gennem resten af sommeren fortsætter med at møde nye veteranvenner her på havnen, siger Henrik Bygholm.

Træfpladsen ligger lige uden for døren til Skipperkroen, så ejeren af Skipperkroen, Birgitte Jørgensen, bød denne første gang på gratis pølser og kaffe til udstillerne. Køen til de store grillpølser var lang og pølserne gik over disken i et frisk tempo. Der blev serveret over 200 grillpølser til de glade veteranejere.

– Det er et flot træk af Birgitte at ville sponserer pølser til os i dag. Der kom mange flere end nogen havde forventet, men der var pølser nok og de var gode, siger Henrik Bygholm. Det var dog ikke tilsæt det hele, for køen til ishytten i forbindelse med Skipperkroen, var om muligt lige så lang som pølsekøen. Aalestrup Classic Bil & MC Klub har været fødselshjælper til søndagstræffet på Virksund havn, men forventer ikke at det bliver nødvendigt at gøre ret meget mere fremover.

– Gentager historien fra vores torsdagstræf på Hobro havn sig, så vil det stille og rolig fortsætte med at komme veterankøretøjer de søndage der er vejr til det resten af sommeren. Der er ingen arrangør på den måde af træffet, da det er et åbent træf for alle. Det eneste vi fra Aalestrup Classic skal gøre, er stort set bare at bestemme start og sluttidspunkt i samarbejde med de lokale på havnen, fortæller formanden.

– Den har første gang kom vi en pæn flok fra klubben, men efter at der også var så mange andre i dag, er jeg ikke bekymret for om det fortsætter. Jeg tror ikke der kommer så mange som i dag det første stykke tid, men over tid skal det nok blive rigtig godt besøge af veterankøretøjer på Virksund havn om søndagen, slutter en tilfreds formand for Aalestrup Classic.

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på linkedin
LinkedIn
Del på pinterest
Pinterest
Scroll to Top

FÅ DE VIGTIGSTE NYHEDER FØRST

Tilmeld dig vores nyhedsbrev