thumb-7

Sommerfest i Højslev Kirkeby

13/06-17

Byens foreninger er ved at være klar til i samarbejde, at byde velkommen til sommerfesten i Højslev Kirkeby. Festen løber af stablen i dagene 14. til 17. juni.

Rammerne om festen vil igen være sportspladsen, og forsamlingshuset. Festen starter traditionen tro med optog gennem Halskov og Højslev Kirkeby. I år er Krumtapperne skiftet ud med harmonikaspiller på christaniacykel, Frynse fra Spar Nord og de lokale spejdere. Efterfølgende er der åbningstale ved Janne Fruergård Keyes, forstanderinde på Ørslev Kloster.Herefter er der hyggelig fællesspisning i Højslev Kirkeby forsamlingshus.

Torsdag er der sommerfestaktiviteter, hvor hele familien inviteres på gåtur. Her er spændende udfordringer undervejs på ruten og præmier til alle deltagere. Samtidig spilles der præmiewhist i klubhuset. Her er aldersgrænsen 15 år.

Fredag aften er igen tilegnet børnene fra 1. til 5. klasse. Der er arrangeret hop, leg og boldspil i og ved klubhuset. Det er en oplagt mulighed for masser af hygge og sjov for beskedne 30 kroner.

Lørdag er der fuldt program hele dagen, startende med friluftsgudstjeneste og herefter er der gratis morgenkaffe med rundstykker, som Højslev Menighedsråd er vært for.

Kl. 11.30 tændes grillen og baren åbner, kl. 13.30 starter salg af lodder i Tombolaen og i år er hovedpræmien en trillebør fyldt med varer fra Min Købmand, Nr. Søby. Igen i år arrangerer bibliotekets personale skattejagt for børnene kl. 13.00. og den store kagekonkurrence og kagebord er fra kl. 14.30 – 16.30.

Lørdag aften skal der danses og hygges til årets sommerfest i forsamlingshuset og det hele sættes i gang med en god lækker sommerfestmenu.

Musikken står ”FesterKester” for i år. Gruppen spiller alle genre og kan virkelig sætte stemningen i vejret.
Tilmelding: Senest onsdag den 14. nuni til Merethe Nielsen tlf. 2579 1445 eller Merete Skove tlf. 2962 5337.

Alt er endnu engang klar til en hyggelig sommerfest i Højslev Kirkeby!

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Scroll to Top

FÅ DE VIGTIGSTE NYHEDER FØRST

Tilmeld dig vores nyhedsbrev