thumb-3

Søby-Højslev Dommerby Borgerforening Vi står sammen – hver for sig

23/04-20

Traditionen tro sælges der medlemsskaber til Søby-Højslev & Dommerby Borgerfore-ning nu. I år er det dog lidt anderledes…

Hvert forår tropper medlemmer af Borgerforeningen og frivillige op rundt om i byen for at sælge medlemsskaber til borgerforeningen. Sidste år var der 600 medlemmer.

I år er det hele anderledes,  grundet coronavirus valgte bestyrelsen at lave et opslag på facebook. Fællesskabet viste sig fra sin allerbedste side, i løbet af kort tid har over 350 husstande købt medlemsskab. – Men der er jo også folk som ikke er på facebook og dem vil vi jo også gerne have med , siger Dorte Balling, formand. Derfor er ønsket at borgerne i Søby – Højslev og Dommerby køber medlemskab over mobile pay. Hvis I ikke har mobile pay så ring til Dorte 60673165,  Ida 30245092 eller Lene 30275351.

Formålet med Borgerforeningen
Søby-Højslev & Dommerby Borgerforening har til formål at varetage og fremme borgernes interesser overfor offentlige myndigheder og andre foreninger. Endvidere er det foreningens opgave at tage initiativer til løsning af almenvelgørende eller almennyttige og fælles opgaver og problemer, samt at fremme borgernes samhøringhed ved sammenkomster, møder og lignende.

Aktiviteter i foreningen
Året rundt afholdes der aktiviteter og arrangementer i byen. Gennem årene er der sket en større tilslutning og hvert år møder der hundredevis af borgere op til de forskellige arrangementer i byen:
“Syng sammen” aftner
Marts: Fastelavnsfest.
April/Maj: Borgerforeningen sætter flag op i hele byen i anledning af konfirmation.
Juni: Sct. Hans aften i by-parken.
August: Byfest
Oktober: Halloween
December: Ophængning og vedligeholdelse af julelys i hele byen.
December: Juletræsfest/julefrokost for unge og gamle
Januar: Running to dinner
Borgerforeningen er også en del af frilutsbadet i Nr. Søby. Og Søby-Højslev Arena.

Byfornyelse i Nr. Søby og Dommerby
Pt. arbejdes der på en ny skov i Nr. Søby, hvor bl.a. Ole Lavesen, er primus motor i dette projekt.
Endvidere arbejdes der også på en ny skov legeplads i Dommerby. Udvalget her er nået rigtig langt, sammen med Bjarne Linebjerg har de søgt og fået midler hjem til dette projekt.
Her skal borgerforeningen  selv ud og samle 100.000 kr ind for at samlingsstedet i Dommerby kan blive en rea-litet.
Så småt som stort bidrag modtages på mobile pay nr. 403060. Så snart der bliver
lukket mere op i vores samfund, kommer der tiltag til indsamling til legeplads. -Vi håber allerede nu, at mange borgere vil støtte dette projekt, fortæller Dorte Balling.

Af andre  nye projekter kan nævnes Byparken og Langmosevej. – Vi mangler folk i disse to udvalg,  så kontakt endelig bestyrelsen såfremt du har lyst til at være en del af dette.

Nytegning og gentegning af medlemsskab
Vil man gerne støtte op om alt dette fantastiske arbejde som bestyrelsen hvert år udfører, bedes man betale kr. 100, på mobilepay nr. 94500.
Borgerforeningens bestyrelse består af flg. medlemmer:
Rasmus Andersen 61692704
Rikke Thomassen 22853676
Anita Nielsen 31250320
Linda Ramsdahl 30500067
Birthe Teglgaard 20205710
Rune Svenninggaard 51927337

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på linkedin
LinkedIn
Del på pinterest
Pinterest
Scroll to Top

FÅ DE VIGTIGSTE NYHEDER FØRST

Tilmeld dig vores nyhedsbrev