thumb-17

Skolernes Motionsdag på Nr. Søby og Højslev skoler

18/10-16

Fredag den 14. oktober 2016 startede Skolernes Motionsdag som endnu engang blev en kæmpe festdag for bevægelse i skolen, hvor mere end 700.000 børn landet over var aktive.

På Højslev Skole holdt man traditionerne med motion den sidste dag inden efterårsferien i hævd. Da faget idræt med den nye skolereform sidste år blev eksamensfag har man igen i år på Højslev Skole valgt, at de store elever skulle planlægge skolernes motionsdag for de yngre elever.De yngste i 0. til 3. klasse kunne derfor hygge sig med masser af aktiviteter som var planlagt af 8. klasserne.

Hele uge 41 har der været emneuge på tværs af klasserne på Nr. Søby Skole og i år var emnet “Gøgl og Motion”. Mandag handlede det om introduktion til cirkusverdenen, tirsdag var alle børn på Skive Stadion til atletikstævne. Onsdag og torsdag havde skolen besøg af Einar Trie fra Cirkusfabrikken i Salling. Sammen med et par hjælpere har Einar undervist samtlige 170 børn i cirkus og gøgl.

Emneugen kulminerede torsdag aften med en kæmpe cirkusfore-stilling for forældre og søskende. Alle børn var med på gulvet og leverede et brag af et show.

Fredag sluttede ugen af med Skolernes Motionsdag.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Scroll to Top

FÅ DE VIGTIGSTE NYHEDER FØRST

Tilmeld dig vores nyhedsbrev