thumb-14

Skive Service & Teltudlejning har alt, hvad du behøver til festen

14/02-17

Tiden nærmer sig for dette års mange konfirmationer, hvilket kan mærkes hos Skive Service & Teltudlejning, hvor ordrene så småt er begyndt at strømme ind.

Skive Service & Teltudlejning er en 40 år gammel virksomhed, som har specialiseret sig indenfor udlejning af service, tilbehør og telte til både store og små fester. Her udlejes alt lige fra bestik, glas og tallerkner til borde, stole og køleskabe samt meget andet. Derudover finder man et stort udvalg af duge, servietter, lys og pyntegenstande, som sælges fra butikken.

-Vi udvider løbende sortimentet i butikken, så det følger markedet og ikke mindst kundernes ønsker. Og skulle det ske, at vi ikke har det kunden ønsker, så bestiller vi det hjem. For os er kundeservice første prioritet. Det betyder ikke noget for os, om kunden skal have til 10 eller 100 gæster. Vores service er altid den samme, fortæller butiks-assistent Hanne Bay.

Skive Service & Teltudlej-ning ejes i dag af Holger Abildgaard, som overtog efter Bjarne Thomasen i 2014. I 2015 udvidede indehaveren butikken, så den i dag har 150 m2 med butik og showroom. Det har givet virksomheden pladsen til de flotte udstillinger og borddækninger, som skal give kunden den ønskede inspiration.

-Vi har altid flere dækkede borde i butikken, som vi tit skifter ud til nye opdækninger. Lige nu lader vi op til sæsonen med de mange konfirmationer, men har dog også opdækninger til både fødselsdage og andre fester. Vi er her for kunden og bruger god tid på vejledningen. En god ekspedition tager ty-
pisk omkring ½ til en hel time. Det skal være sådan, at folk har en god oplevelse ud af det og har lysten til at komme tilbage, fortæller Hanne Bay.

Der er med andre ord mange gode grunde til at besøge Skive Service & Teltudlej-ning, når den næste fest skal planlægges. Ingen fester er for store eller for små for det garvede personale. Og skulle man have problemer med, hvordan man folder servietterne, ja, så er der også hjælp at hente der.

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på linkedin
LinkedIn
Del på pinterest
Pinterest
Scroll to Top

FÅ DE VIGTIGSTE NYHEDER FØRST

Tilmeld dig vores nyhedsbrev