thumb

Skive Konfirmandmesse i Søby-Højslev Arena

SKIVE KONFIRMANDMESSE: Konfirmations-kjoler, tøj til Blå Mandag, smykker, flot borddækning og spændende mad er bare et lille udpluk af det, som besøgende på årets store Konfirmationsmesse kommer til at opleve.

Et stort antal udstillere – alle lokale – viser blandt andet tøj- og smykkemode, som passer til årets konfirmander. Konfirmationsmessens gæster kan også få ideer til blomsterdekorationer, borddækning, mad til den store dag, tips til ønskelisten og meget mere.

Det er syvende gang, arrangørerne bag Konfirmationsmessen inviterer til messen, som finder sted søndag den 21. januar 2018 i Søby-Højslev Arena. Flere af udstillerne har været med i mange år, og dette år er der, ifølge Anja P. Nielsen Salling Bank som er tovholder på messen, flere nye udstillere. Samtidigt håber arrangørerne på et stort besøgstal.

– Der er et stort opland til Skive, og måske vi formår at trække besøgende fra Mors, siger Anja P. Nielsen om placeringen i Søby-Højslev Arena, som både udstillere og gæster er meget begejstrede for. Det er fjerde år, Konfirmationsmessen finder sted der.

Til Konfirmandmessen er der modeopvisning, som bliver vist tre gange i løbet af dagen. Derudover kan de besøgende købe lodder, hvorpå der udtrækkes flotte præmier, som alle er sponsoreret af udstillerne. Der er to store hovedpræmier, som udtrækkes ved messens afslutning og har en samlet værdi af 20.000 kr.

Vinderne af disse to præmier er henholdsvis en dreng og en pige, som skal konfirmeres i år.

Der er gratis entre til Konfirmationsmessen, som for øvrigt er for hele familien – også selvom der måske er et år eller to til konfirmationen.

På Konfirmationsmessens side på Facebook lægges der løbende information op samt små konkurrencer.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Scroll to Top

FÅ DE VIGTIGSTE NYHEDER FØRST

Tilmeld dig vores nyhedsbrev