thumb-38

Skive Kommune inviterer til BigBlue-åbningsfest

07/01-20

Det allerførste BigBlue-projekt blev indviet i august 2017. Det var opholdsarealet og den nye ”Elværksbro” ved åen mellem Lidl og den gamle elværksbygning.

Der er gået 2,5 år siden da, og der er nu flere BigBlue-projekter færdige. Det er å-stien fra Elværksbroen til den nye udsigtsplatform, selve udsigtsplatformen, banestien fra Østerbro til Skive Stadion og ikke mindst renoveringen af vores kære Jernbanebro med den nye lysinstallation.

Alt det vil Skive Kommune nu gerne fejre med borgerne. Så mød frem ved Jernbanebroen den 24. januar, se lyset på broen blive tændt. I festens anledning bydes der på champagne, kransekage, kaffe og varm kakao. Et par unge talenter fra Skive Musikskole kommer og spiller et par numre og skyder festen igang, og bagefter vil der blandt andet være skattejagt for børnene i området ved de nye BigBlue-projekter. Så sæt kryds i kalenderen og ta’ familien med.

Programmet for åbningen: Kl. 16-16.30: Ankomst ved Søndercentrets parkerings-plads. Her er gratis kransekage, champagne, kaffe og varm kakao. Baggrundsmusik og sang ved Skive Musikskole. Kl. 16.30-17: Velkomst v. Skives borgmester Peder Christian Kirkegaard. Lyset på jernbanebroen tændes af borgmesteren. Musiktalenter fra Skive Musikskole synger festen igang. Kl. 17-18: Ta’ en af Skives lanterner med og gå på opdagelse i de nye BigBlue områder. Til børn bliver der udleveret et skattekort og dem der løser gåden, får en lækker bid af skatten.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Scroll to Top

FÅ DE VIGTIGSTE NYHEDER FØRST

Tilmeld dig vores nyhedsbrev