thumb-9

Skive Gymnasium & HF får ny rektor

08/11-16

Lars Erik Nielsen tiltræder som ny rektor på Skive Gymnasium den 1. januar 2017. Lars Erik Nielsen er 39 år og kommer fra en stilling som vicerektor på Morsø Gymnasium.

Bestyrelsesformand Dorthe Dalsgaard udtaler:
Vi byder Lars Erik Nielsen velkommen til en spændende og udfordrende lederstilling inden for uddannelsesområdet i Skive.

Lars Erik Nielsen har vist både faglige og menneskelige styrker, som kan sikre, at vi viderefører traditioner og udvikler Skive Gymnasium & HF.

Skive Gymnasium & HF udbyder gymnasiale uddannelser som STX-, og HF og skal efter jul undervise på EUX-velfærd, som udbydes af SOSU-skolen i Skive. Lars Erik Nielsen vil med sin ledelseserfaring sikre, at vi holder fokus på morgendagens mål.

Lars Erik Nielsen har vist, at han kan samle de unge på tværs af skolekulturer omkring sport på Mors, og det styrker bestyrelsens forventning til, at Skive Gymnasium & HF fortsat vil være et aktiv for ungdomskulturen på Skiveegnen.

Under Lars Erik Nielsens ledelse forventer bestyrelsen, at vores skole fortsat vil være i front med at uddanne fagligt dygtige og nysgerrige STX- og HFstudenter, og som noget nyt EUX´ere til videregående studier og det fremtidige arbejdsmarked.

Lars Erik Nielsen er uddannet cand. scient. pol fra Århus Universitet, og har HD i regnskab og økonomistyring. I januar 2017 afslutter han en Master of Public Governance (MPG) fra Aalborg Universitet.

Lars Erik Nielsen startede sin karriere inden for erhvervslivet, hvor han brugte sin økonomiske baggrund. Efter ansættelse på Gymnasiet i Nykøbing startede han med at undervise i samfundsfag og erhvervsøkonomi, hvorefter den 10 årige lederkarriere inden for gymnasieverdenen startede. Fra 2014-2015 har Lars været læringskonsulent ved Ministeriet for Børn, Undervisning og Ligestilling, hvorefter vicerektorjobbet fik fuld opmærksomhed.

Lars Erik Nielsen er gift med sygeplejerske Mette Nielsen, der arbejder i ældrepsykiatrien. Ægteparret har 4 børn i alderen 6-15 år og er bosiddende i Nykøbing.

Lars Erik Nielsen giver udtryk for, at han vil fort-sætte med at gøre Skive Gymnasium & HF til et naturligt omdrejningspunkt for aktiviteter og tilbud i lokalområdet.

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på linkedin
LinkedIn
Del på pinterest
Pinterest
Scroll to Top

FÅ DE VIGTIGSTE NYHEDER FØRST

Tilmeld dig vores nyhedsbrev