thumb-6

Skive Festival klar med de første navne!

29/09-16

Nu kan Skive Festival løfte sløret for de første navne til programmet, som består af Magtens Korridorer, Dúné, Djämes Braun, Rocazino og ItaloBrothers (G).

Samtidig bliver 90’er Festen også en realitet igen i 2017, hvor de første 90’er navne afsløres snart. Dagens offentliggørelser illustrerer både de efterspørgsler, der har været og den fremadrettede profil, men vi har BESTEMT flere store tilføjelser til programmet senere, som vi ikke kan offentliggøre lige nu, af hensyn til krav fra management, skriver PR-ansvarlig Charlotte Danefeld. Desuden har vi kig på flere navne fra udlandet, så budskabet fra Skive Festival er – at vi er godt tilfredse med de kunstnere vi kan præsentere i dag og de kunstnere vi ellers har skrevet kontrakt med og kan offentliggøre snart. Skive Festival 2017 programmet bliver ligeså godt sammensat musikalsk, som det har været de forgangne år.

Vi er især glade for nærværende navne, fordi de repræsenterer aktualitet ligesom de repræsenterer udlandet, rocken og det ”gode gamle danske”. Lokale Dúné er single-aktuelle denne uge med ”Searching for a Party”, Magtens Korridorer markerer det altid efterspurgte rock på programmet, Djämes Braun skaber den vildeste fest og er aktuelle i ”Toppen af Poppen” og resten repræsenterer ligeledes godt fest- og dansemusik. Vi har derfor et stærkt line-up og det bliver kun stærkere herfra.

I aften til midnat præcis klokken 00.01 åbner billetsalget med et døgns rabat, hvor man kan spare 200 kr., ligesom de forgangne 2 år.

Skive Festival har 25 års jubilæum i 2017, som markeres bl.a. ved at udvide til 4 dages festival.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Scroll to Top

FÅ DE VIGTIGSTE NYHEDER FØRST

Tilmeld dig vores nyhedsbrev