thumb-32

Skibonitterne er vilde med italiensk is

25/07-17

I starten af sommeren, blev Skive lystbådehavn beriget med det nye ishus Is a’bella, som ligger i tilknytning til Restaurant Strandtangen. Her har man mulighed for at købe hjemmelavede italienske is af bedste kvalitet.

Manden bag det nye tiltag er Halldor Asmundsson, forpagter af Restaurant Strandtangen i Skive.

-Jeg ville gerne, at der kom lidt mere liv på havnen. Vi har jo så skønt et område her, så et ishus var et oplagt valg for at tiltrække folk. Og mere liv, det er der kommet. Jeg havde ikke i min vildeste fantasi troet, at der ville komme så mange. Vi er virkelig blevet taget godt imod, så min mission er fuldført, fortæller Halldor Asmundsson.

Hele konceptet med det nye ishus er at tilbyde hjemmelavede italiensk is, som rammer et bredt publikum. Is af højt kvalitet, som bliver lavet fra bunden og friskrørt hver dag. Der er således mulighed for at købe både veganervenligt is lavet på rismælk og glutenfri is. Derudover vil der inden længe være mulighed for også at kunne købe is til diabetikere.

-Lige nu er vi ved at forsøge os frem med en diabetiker is, men vi har ikke fået et helt tilfredsstillende resultat endnu.

Men når vi har, vil der være is til alle, fortæller Halldor Asmundsson.

Indtil videre har Is a’bella et udvalg af 12-14 forskellige italienske is i bægre, men det tal kan hurtigt ændre sig, idet Halldor Asmundsson, i samarbejde med sine ansatte, løbende vil lege lidt med udviklingen af nye is.

 

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på linkedin
LinkedIn
Del på pinterest
Pinterest
Scroll to Top

FÅ DE VIGTIGSTE NYHEDER FØRST

Tilmeld dig vores nyhedsbrev