thumb-13

Skarpe tilbud på dæk hos Kims Auto & Karosseri i Kobberup

02/04-19

– Vi klarer alle former for montering og afbalancering af dæk på personbiler og varevogne, fortæller Kim Slyngborg, indehaver af Kims Auto & Karosseri i Kobberup. Hos Kims Auto er man klar til at skifte vinterdækkene ud med sommerdæk. Og som altid har Kims Auto et super godt tilbud klar til kunderne.

Godt tilbud på alle dæk
Kims Auto og Karosseri giver også gerne et godt tilbud på alle dæktyper.

– Hvis man ringer og bestiller tid, så kan vi som regel skifte dækkene mens kunden venter. Det tager ca. 40 minutter, så er bilen klar med nye dæk. Og vi serverer selvfølgelig en god kop kaffe i ventetiden, tilføjer Kim Slyngborg.

På Kims Auto & Karosseris hjemmeside er det gjort nemt og overskueligt når du skal vælge de rigtige dæk til din bil. Har du spørgsmål eller ønsker rådgivning i hvilke dæk du bør vælge, er du velkommen til at ringe og få en snak. Der ydes 3 års garanti. Kig forbi hjemme-
siden og tjek netop dit dækmærke ud på http://www.kims-auto.dk

Gratis opbevaring af dæk
Hos Kims Auto har mange valgt at få opbevaret deres vinterdæk/sommerhjul. – Vi skifter dæk for kun 250,- ex. moms, siger Kim som også antyder at mange har valgt at sætte dækkene på hotel hos Kims Auto.

Stort udvalg
Kims Auto & Karosseri tilbyder også service og reparation af alle biler uanset mærke og årgang. Herudover har værkstedet et samarbejde med alle forsikringsselskaber og selvfølgelig er der altid gratis lånebil når det behøves.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Scroll to Top

FÅ DE VIGTIGSTE NYHEDER FØRST

Tilmeld dig vores nyhedsbrev