thumb-15

Sct. Mathias Apotek åbnet i Sct. Mathias Centret i Viborg

05/02-18 Viborg: Den 1. februar fik viborgenserne et nyt apotek i Sct. Mathias Centret. Det åbner som shop-i-shop i den relativt nyåbnede Matasforretning. Sct. Mathias Apotek er en filial af Skive Løve Apotek og er ejet af apoteker Lars Mou Balstoft Andersen, der også står bag Skive Løve Apotek.

Apoteker Lars Mou Balstoft Andersen, ser frem til at åbne det nye apotek i Viborg.

– Da jeg den 1. februar for første gang åbnede dørene til vores nye apotek, der er placeret som shop-i-shop hos Matas, blev det historiske navn Sct. Mathias Apotek genskabt, som for præcis 100 år siden flyttede ind i Sct. Mathias Gade 14.

– Min vision er at hjælpe alle borgere bedst muligt med sundhed, forebyggelse og medicin via faglighed og personlig rådgivning. Samtidig indfrier jeg et ønske fra Sct. Mathias Centret om at huse et apotek til glæde for centrets brugere, siger Lars Mou Balstoft Andersen.

Forskellige aktiviteter

I mange årtier var der et Sct. Mathias Apotek i Viborg. Frem til 2001, hvor det lukkede, havde apoteket til huse i Sct. Mathias Gade. Nærmere bestemt i Sct. Mathias Port, hvor Galleri NB idag har hjemme.

Det nye Sct. Mathias Apotek får knap 90 kvadratmeter at boltre sig på hos Matas.

Der er adgang både inde fra Sct. Mathias Centret og direkte fra parkeringspladsen på Fischers Plads. Også hos Matas er man glade for at få nyt selskab.

– Vi har spændt fulgt med i apotekets indretning som shop-i-shop her i vores Matas. Det betyder meget, at vi kan være med til at give vores kunder nem adgang til receptekspedition og rådgivning i et samarbejde med apoteket, når de er ude at handle. Vi byder apotekspersonalet hjertelig velkommen til vores daglige fællesskab, siger Heidi Friis, der er butikschef for Matas i Sct. Mathias Centret.

Det nye Sct. Matias Apotek er fra start bemandet af tre til fire faglærte medarbejdere og har åbningstider, der praktisk talt matcher åbningstiderne hos Matas.

I løbet af de kommende måneder vil apoteket og Matas i fællesskab med en række af deres samarbejdspartnere tilbyde forskellige aktiviteter med fokus på kundernes sundhed. Det er for eksempel blodtryksmåling, kolesterolmåling og allergitest uden tidsbestilling.

Åbningstiderne er Mandag-Torsdag: 9.30-17:30 Fredag: 9.30-18:00 Lørdag: 9.30-15:00 

– Vi er her for at servicere kunderne, så bare spørg os vores farmakonomer eller farmaceuter, står altid til rådighed, fo

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Scroll to Top

FÅ DE VIGTIGSTE NYHEDER FØRST

Tilmeld dig vores nyhedsbrev