thumb-26

Sankt Hans fest i Højslevs bypark på lørdag

11/06-18

Arrangementet i byparken i Højslev starter allerede kl. 16.30 hvor ølvognen er klar og man kan nyde en øl eller sodavand og hygge sig og børnene kan lege på legepladsen.

Spisningen starter kl. 18.00, hvor grillen er varm og som noget nyt i år, kan der købes helstegt pattegris med forskellige kartofler og brød til. Der kan også købes øl, vand og vin til borgervenlige priser, ligesom der kan også købes røde pølser og frankfurtere m/brød fra Slagteren i Højslev.

Igen i år er der lagt op til en rigtig hyggelig aften for borgere i alle aldre. – Vi har lejet stort telt med borde/stole så vi er sikker på ALLE kan sidde ned og spise i tørvejr hvis nu det skulle dryppe lidt, fortæller Søren Purup der sammen med Dennis Blaabjerg er tovholdere på Sankt Hans aften i Borgerforeningen og fortsætter; teltet bliver sat op uanset vejret og størrelse efter hvor mange der melder sig til.

Menuen i år I er en lidt særlig Sankt Hans aften, dels fordi det er en lørdag og det gode vejr er bestemt også godt for arrangementet. Så i den anledning er menuen i år lidt udvidet med helstegt pattegris med tilbør. Spis alt hvad du kan for kun 120 kr. og børn optil 12 år kun 60 kr. Der kan også købes røde pølser og frankfurtere m/brød fra Slagteren i Højslev. Der kan købes Hancock fadøl til 25 kr., Hancock sodavand 10 kr. og 1/1 fl vin 60 kr.

I år bliver båltalen holdt af Christian Vad Holm, byrådsmedlem for Venstre. – Da vi er nødt til at vide hvor mange “grissebasser” der skal laves er forhåndstilmelding nødvendig, for tæller Søren Purup, borgerforeningen.

Du forhåndstilmelder dig blot ved at skrive hvor mange voksne og børn I kommer og sender en sms til 22 85 36 76. Tilmelding er bindende Det vil være en KÆMPE HJÆLP at MobilPay beløbet til borgerforeningens konto samtidig ved tilmelding. MOBILPAY 94500, navn og antal voksne/børn. Tilmeldingsfrist er fredag den 16. juni og meget gerne før.

Der er åbent i BYPARKEN fra kl 16.30 hvor ølvognen er klar og maden serveres fra kl 18. Bålet tændes kl. 20.00 – Til info skal Danmark ikke spille fodbold ved VM lørdag den 23. juni siger Søren Purup og slutter af med et vel mødt, tag naboerne med, så vi igen igen kan få en hyggelig aften sammen.

Sankt Hans festen i Byparken på Bymosevej i Højslev er efterhånden blevet en god tradition, hvor børn unge og ældre hygger sig på kryds og tværs.

En anden tradition som holdes i hævd er, at det er børnene i Troldegården, der laver den heks, der sendes afsted mod Bloks-bjerg, når bålet tændes. Sådan kommer det også til at foregå i år, hvor borgerforeningen endnu engang har lavet et hyggeligt arrangement i Byparken. Og så endda en lørdag aften i det skønne sommervejr.

Alle er meget velkommen.

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på linkedin
LinkedIn
Del på pinterest
Pinterest
Scroll to Top

FÅ DE VIGTIGSTE NYHEDER FØRST

Tilmeld dig vores nyhedsbrev