thumb-14

Rutine og talent åbner årets Skive Festival

23/05-17

SKIVE: Katrine Schmidt er 26 år og fra Skive. Torsdag den 1. juni åbner hun dette års Skive Festival. Det sker i selskab med 16 erfarne, fuldtidsprofessionelle musikere fra Forsvaret.

– Det er stort at skulle spille hjemme i Skive, og at få lov at spille med Prinsens Musikkorps er en ære. Den unge sangerinde, der til dagligt studerer på Jysk Musikkonservatorium i Aalborg, har netop udgivet sin første EP, ”Taking my time” hedder den, og synger sange fra den til årets Skive Festival.

– Det er en rigtig god mulighed for, at det lokale publikum kan lære os lidt bedre at kende. Vi er et 16 mand stort, topprofessionelt orkester, som meget gerne vil bruges af byen. Faktisk arbejder vi meget på, at folk i Skive er bevidste om, at Prinsens Musikkorps er en del af byen, siger Leo Petersen, orkesterchef.

Katrine Schmidt forklarer, at hun glæder sig enormt til koncerten. – Det er bare en fed mulighed, og det bliver spændende at se, hvor musikkorpset trækker mine sange hen. Jeg tror, det bliver noget rigtig smukt. Det er ikke hver dag, man har mulighed for at stå foran et 16-mand stort messingband, siger hun.

Publikum får imidlertid også lejlighed til at opleve, hvorfor Prinsens Musikkorps er kendt for at have en stor musikalsk bredde. Orkesteret vil således servere alt lige fra Pharrell Williams’ megahit ”Happy” til musik fra James Bond.

Og orkesterchef Leo Petersen er ikke i tvivl om, at Skive Festivalen begynder med et brag af en koncert. – Dels har vi en fantastisk, talentfuld solist med. Dels kender Prinsens Musikkorps kunsten at blæse det gode humør frem, siger han. Prinsens Musikkorps og Katrine Schmidt åbner Skive Festival torsdag den 1. juni kl. 17.00 på ”Big Blue”-scenen.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Scroll to Top

FÅ DE VIGTIGSTE NYHEDER FØRST

Tilmeld dig vores nyhedsbrev