thumb-16

Rullende generationsskifte og navneændring på Lundø Camping

27/03-17

Når Lundø Camping, fredag den 31. marts, byder sine gæster velkommen til endnu en sæson, vil det blive med en række nye tiltag, som er underlagt stedet i vinterens løb. Samtidig bliver der taget hul på et rullende generationsskifte, idet campingpladsens ejere, Gert og Judith Hansen, nu får følgeskab af sønnen Brian Bested Hansen og svigerdatteren Louise Bested Hansen. I samme forbindelse skifter campingpladsen navn til Lundø Strand Camping.

Selvom campisterne vinte-ren over har tilbragt tiden hjemme i egne huse, betyder det ikke, at tingene har stået stille på Lundø Strand Camping – tværtimod. Gert og Judith Hansen har nemlig, sammen med sønnen og svigerdatteren, haft travlt med den helt store ombygning af både butik, køkken, vindfang og gæstetoilet for de spisende gæster og campisterne. Alt sammen noget, de alle fire glæder sig rigtig meget til, at skulle vise frem for de kommende campister.

-Nu hvor vi har fået bygget et større og bedre køkken, vil vi til at lave nye tiltag som for eksempel at lave en lækker fredagsret, sælge mad ud af huset samt begynde at arrangere selskaber og fester. Der-udover har vi rigtig mange gode idéer til, hvilke tiltag vi ellers kan lave på sigt. Vi vil for eksempel gerne til at lave nogle arrangementer for børn. Det kunne eventuelt være strandture med forskellige temaer, Lave bål og snobrød, tegne på sten/ muslinger eller andre kreative ting. Og så har vi planer om at lave et lille bibliotek i Opholdsstuen, som en ekstra lille service for campisterne, fortæller Louise Bested Hansen.

Det er for ægteparret Brian og Louise ikke et uvant område, de nu begiver sig ud på. De har nemlig gennem flere år, haft stor tilknytning til campingpladsen, som Gert og Judith har drevet siden 2003. Ægteparret har hjulpet til, når der har været arrangementer på pladsen og af og til også selv passet pladsen. Fastliggerne og de øvrige campister kender derfor Brian og Louise ganske godt. Brian og Louise er derfor godt klar over, hvad de går ind til, og glæder sig begge til at starte op som medejere af Lundø Strand Camping, når den nye sæson sætter i gang.

-Brian og jeg er et godt etableret par, som har boet i et lille hus inde i Lundø by fra 2006 til 2014. Vi har to børn, Karla på seks og Elias på fire, som vil blive en del af hverdagen på Camping-pladsen. Vi har været sammen i 12 år, og gift i syv af dem. Lige siden jeg lærte Brian at kende, har jeg været med inde over på campingpladsen, så vi ved godt, hvad det vil sige, at drive sådan et sted, fortæller Louise Bested Hansen.

Oprindeligt er begge uddan-net landmand. De har i mange år været ansat i landbruget som driftsleder og medhjælper. Brian arbejder som medhjælper på Randrup Hoved-gård ved Viborg på 3. år og Louise har videreuddannet sig til jordbrugsteknolog, og har de sidste 4 år været kontrollør ved Landbrugs- og Fiskeristyrelsen i Herning.

Ved siden af deres nuværende jobs, har de nu valgt at blive en fast del af Lundø Strand Camping som medejere. Et samarbejde som både Gert, Judith, Brian og Louise ser meget frem til. De vil derfor gerne markere det hele ved at fejre både ombygning, gene-rationsskiftet samt åbningen af årets sæson med en uformel reception søndag den 2. april.

Her håber de selvfølgelig på et stort fremmøde, og ser frem til en sæson med mange besøgende på campingpladsen.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Scroll to Top

FÅ DE VIGTIGSTE NYHEDER FØRST

Tilmeld dig vores nyhedsbrev