thumb-3

Prinsens Musikkorps klar med Diva og violinist i Skive Theater

Harald Haugaard forstår at mikse musikalske genrer og skabe noget enestående. Helene Blum har en smuk stemme. Salling Bank Master Series giver kort sagt endnu engang publikum mulighed for en helt unik oplevelse.

Torsdag den 8. marts klokken 20.00 kan publikum således opleve Prinsens Musikkorps i selskab med Helene Blum og Harald Haugaard Ensemble på Skive Theater.

Ensemblet består blandt andet af Danmarks folk-diva nummer et Helene Blum og violinisten Harald Haugaard, der allerede har etableret sig som nogle af de fineste fortolkere og fornyere af den danske musiktradition. Og der er i den grad lagt op til en unik oplevelse, når Prinsens Musikkorps og Helene Blum og Harald Haugaard Ensemble smelter sammen.

– Harald Haugaard er et kæmpe energibundt på scenen, og Helene Blum synger bare fantastisk dejligt, siger Gert Skovlod Hattesen, trompetist i Prinsens Musikkorps. Harald Haugaard er en af de førende folk-musikere i Europa og har vundet en stribe priser, blandt andet “Årets instrumentalist” ved DMA Folk.

Selv om Helene Blum og Harald Haugaard Ensemble især boltrer sig inden for folk-genren, skal publikum ikke forvente folkemusik i traditionel forstand til koncerten med Prinsens Musikkorps. Publikum kan til gengæld godt forvente en tryllebindende koncert med nye musikalske oplevelser, hvor blandt andet Carl Nielsen bliver fortolket.

– Forbinder man folk med folkedanserdragter, så bliver man skuffet. Harald Haugaard er nemlig en helt unik musiker, der formår at blande forskellige stilarter som folk, jazz og klassisk og så skabe sit helt eget musikalske univers, forklarer Gert Skovlod Hattesen.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Scroll to Top

FÅ DE VIGTIGSTE NYHEDER FØRST

Tilmeld dig vores nyhedsbrev