thumb-10

Plougmand Dæk & Autoservice – Mere end bare et autoværksted

06/09-16

Det er ikke kun biler der repareres på det lille værksted, Plougmand Dæk & Autoservice, men alt lige fra små bådmotorer til store entreprenørmaskiner – kort sagt alt der har en motor.

Med mere end 25 års erfaring bag sig som mekaniker kan Kim Plougmand Rasmussen en ting eller to med motorer.

En del af erfaringen kommer fra de 12 år hvor Kim arbejdede hos Kaj Ove Madsen. Her reparerede han alt fra boremaskiner til biler og entreprenørmaskiner.

Siden 2001 har Kim brugt fritiden i værkstedet på hjemmeadressen i Højslev Kirkeby. I 2015 tog han skridtet til selvstændig og opstartede Plougmand Dæk & Autoservice, og det er ikke kun biler der kan blive fikset på det lille værksted.

Udover reparation og service af biler, samt salg af dæk og fælge, så kan Kim Plougmand også lave service på entreprenørmaskiner og lifte. Ofte er entreprenørmaskiner af en vis størrelse, og kan blive problematisk at få bugseret på værksted. I disse tilfælde tager Kim gerne ud til kunden.

Hovedsageligt er det dog biler der triller ind i værkstedet, og i tilfælde af en længere reparation er det muligt at få en lånebil stillet til rådighed, som en del af den gode service man møder hos Plougmand Dæk & Autoservice.

Hvis man er bådejer er der gode nyheder. Som et nyt tiltag for værkstedet kan man få lavet reparation og service af alle typer af bådmotorer, store som små.

Privat er Kim Plougmand Rasmussen gift med Tina Rasmussen, der arbejder på kontoret. Efter opstart i 2015 har lokalbefolkning taget godt imod det nye værksted og det er både Kim og Tina meget glade for. Og nu hvor fritiden ikke bliver brugt i værkstedet har Kim mere tid til hans anden hobby, nemlig jagt.

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på linkedin
LinkedIn
Del på pinterest
Pinterest
Scroll to Top

FÅ DE VIGTIGSTE NYHEDER FØRST

Tilmeld dig vores nyhedsbrev