thumb-26

På fredag kan du aflevere din maskine hos Bahn-Larsen

14/11-19

Fredag d. 15. november 2019 fra kl. 8-16 er der åbent for indlevering af din græsslåmaskine. Og imens kan du smage godt lokalt brygget øl fra Staarup Haandbryg hos Bahn-Larsen i Vinkel.

Du ved det er en god ide. – Brug lidt penge på service og spar mange penge på reparation.

Det er nu du er færdig med din plæneklipper for i år og kan undvære den. Og så er det med at få det gjort! Ind-lever den på hotel hos Bahn Larsen. Så ender din græs-slåmaskine ikke inderst i skuret og bliver glemt til den skal bruges igen.

Aflever maskinen på fredag og smag juleøl 

På fredag kan du også få gratis smagsprøver fra Staarup Haandbryg – og samtidig kan du også købe dine juleøl. Der vil i år også være hjemmebagte æbleskiver og en kop kaffe på kanden.

Dine fordele ved at sende græsslåmaskinen på hotelophold hos Bahn-Larsen:

· Du får plads i skuret

· Du kan starte din maskine til foråret

· Du har tyveriforsikret din maskine

· Din plæneklipper holder længere

· Du undgår reparationskø når du igen skal bruge den.

– Hvis du mod forventning får et nedbrud i sæsonen kommer du forrest i køen.

Vi tager både plæneklippere, frontklippere, havetraktorer i alle mærker og robotklippere fra bl.a. Stiga og Viking, siger Christian.

– Vi giver din maskine al den kærlighed der kan lægge på den. Der skal også smøres, skiftes olie og tændrør. Vi undersøger din maskine for fejl og mangler. Og aftaler med dig hvis der er andet der skal laves.

Når det bliver forår skriver vi igen til dig om hvornår man kan hente maskinen. Har du brug for den før kan det også lade sig gøre, slutter Christian Bahn-Larsen.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Scroll to Top

FÅ DE VIGTIGSTE NYHEDER FØRST

Tilmeld dig vores nyhedsbrev