thumb-13

På fredag åbner Bonbonnieren med masser af lækkerier og gode tilbud

05/02-18 Keld Nielsen, ny ejer af Bonbonnieren i Skive, åbner nyrenoveret butik i gågaden på fredag den 9. februar.

Bonbonnieren er købt af Chokolet som Keld og Helene også ejer, og skal fremover forhandle chokolade og andre spændende lækkerier, både fra det nuværende sortiment, og mange nyheder, bl.a. fra Chokolet.

Helene Nielsen, gift med Keld og til daglig indehaver af virksomheden Chokolet der importerer chokolade, vin, kager og mange andre lækkerier fra Italien, ser frem til at overtage butikken i Skive efter Rita Thomassen der drev butikken i 19 år. Og selvom der vil være en naturlig sammenhæng mellem varerne fra Chokolet og Bonbonnieren, så lover Helene og Keld at man stadig kan få de kendte mærker i butikken som før.

– Af nyheder kan det nævnes, at vi får nyt køkken og i det gamle køkken er der lavet kølerum til at opbevare vores chokolade i, og et kundetoilet i vores café, som har været meget efterspurgt, fortæller Helene.

Belgiske vafler, den ret så populære Sunes milkshake, chokolader fra kendte Sv. Michaelsen og Katrine Andersen vil stadig være at finde i butikken, fortæller Keld.

På hylderne vil der også være nyheder, såsom lækre håndlavede flødeboller fra Chokoladekurven i Thisted, lækre Thy-specialiteter fra Thya, de kendte hjemme-lavede bolcher fra Skagen, Økologisk The som kan drikkes i Cafeen eller købes med hjem, lækre hjemmelavede karameller og ja… her kan vi blive ved, listen er lang med lækkerier til den søde tand.

– Vi glæder os rigtig meget til at se vores kunder, familie og venner, forretningsforbindelser og ja, alle der måtte have lyst til at give os et besøg på åbningsdagen. Vi vil gerne fejre denne glædelige begivenhed med alle der måtte have lyst og vise vores nyrenoverede lokaler frem, slutter Helene og Keld samstemmende.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Scroll to Top

FÅ DE VIGTIGSTE NYHEDER FØRST

Tilmeld dig vores nyhedsbrev