thumb

På søndag skal mor forkæles lidt ekstra

04/05-2016

På søndag den 8. maj skal mor have ekstra forkælelse og en løsning, der helt sikkert går rent ind i moderhjertet, finder du hos Joan’s Blomsteri i Højslev.

– Det er en af årets helt store dage i butikken og der er en helt særlig stemning den dag. Vi vil nok alle gerne forkæle vores mor lidt ekstra – og vi får en dejlig travl dag, siger Joan Villumsen (t.v.) fra blomsterforretningen i hjertet af Højslev.

Flotte nyheder til mor
En af årets flotte nyheder hos Joan’s Blomsteri er buketter, hvor både vin og chokolade er lækre elementer sammen med friske blomster.

Hele dagen fra 7.00 til 15.00 binder Joan og personalet selvfølgelig flotte buketter, ligesom der også er forberedt færdige friskbundne buketter i alle prisklasser fra kun 125 kroner.

– Er mor mere til en flot sommerblomst, en opstammet plante, fine sammenplantninger eller andet, så har vi masser af fine ting klar i og udenfor butikken, siger Gitte (t.h.), der ligesom arbejdsgiveren har mange års erfaring fra blomsterbranchen.

Levering er også en mulighed
Er tiden lidt knap, eller er man selv forhindret i at overrække mor buketten, kan man få den leveret hos mor.

– Det kræver så blot, at man bestiller og betaler morsdagsbuketten senest fredag den 6. maj. Vi tager naturligvis mod både kontanter og betalingskort og nu har kunderne også mulighed for at betale med Swipp, slutter Joan Villumsen.

Vind buketten til mor!
På Ugeavisen Skive-egnens Facebookside kan du være heldig at vinde den flotteste morsdagsbuket til din mor.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Scroll to Top

FÅ DE VIGTIGSTE NYHEDER FØRST

Tilmeld dig vores nyhedsbrev