thumb-25

Opstart i Nr. Søby Idrætsforening 2019

13/08-19

Ferien ved at være slut for mange og det er tid til at starte op i de lokale idrætsforeninger.

I Nr. Søby IF er man traditionen tro klar til efteråret.
– I Nr. Søby IF har vi igen i år fået alle træningstider til at gå op i en højere enhed, fortæller John Andersen, formand. – Vi har trænere til alle hold, både i Gymnastik-badminton og håndbold.

Mange af holdene starter op først i september, herunder håndbold, gymnastik og e-sport og enkelte hold før.

Nye lokaler og maskiner til e-sport

I år kommer der et infomøde vedr. e-sporten. Foreningen har pt. 10 komplette gamer-set og tre løse skærme, så der også kan spilles med egne playstations i hallen. Klubben håber at der bliver mange medlemmer indenfor e-sport som i andre klubber.

Sidste år var vi knap tyve tilmeldte, men da havde vi ikke vore egne maskiner som nu, fortæller John Andersen. – Allerede i år bliver der lavet to hold om mandagen og hvis der er behov kan der oprettes flere hold. Der er lagt op til at der kan spilles i halvanden til to timer ad gangen. Men det er op til forældre og børn, ligesom der også kan laves events i week-ender hvis det ønskes. E-sports lokalet er et selvstændigt lokale med egen dør og alarm. Rummet kan kun benyttes sammen med Trænerne eller en fra E-sportsudvalget.

Gymnastik

Indenfor gymnastikken til-
bydes der flg. hold med Forældre/barn, Spilop, Tigerspring, Showdance, Fitness dance og Spring 0-1 kl.,
spring 2-3 kl., spring 4 kl. og op, Jump, Mix dance Crew, Motionsdamer & De Gæve Gutter samt Motion & Samvær – altsammen i Søby-Højslev Arena. Et nyt tiltag i år er Mix Dance Crew, for børn som er hver tirsdag og fitness dance hver torsdag.

Badminton

I år prøver man noget nyt af, nemlig Miniton for børn fra 5-8 år hver anden lørdag.

Badminton tilbyder baner til øvede og begyndere,   samt hold med Badminton fitness, også kaldet Voksenfjer. Spilletider både i Søby Højslev Arena samt på Højslev Skole.

Ulige årgange i håndbold

I år træder ULIGE årgange i kraft efter et par års forberedelse.  Man indfører nog-et der hedder U9 årgange. DHF har valgt at sige, at nu skal det hedde U6, U7, U8, U9 og U11, U13, U15, U17 & U19. Så man skal være opmærksom på at hvis man tror man skal være U10 så er det faktisk U9 istedet. Samtidig kommer der også helt nye regler for f.eks. banelængder for den kommende sæson, fortæller John Andersen. Husk der er Trille Trolde håndbold hver anden lørdag for 2-5 årige.

Fællesspisning

Der er fællesspisning i Søby – Højslev Arena flere gange om ugen. Der er mellem 70 og 140 hver gang, der spiser med i hallen. – Så skynd jer at få jer tilmeldt på vores hjemme-side, www.nsif.dk.

Kig også på hjemmesiden omkring opstarten af de forskellige håndboldhold og på facebook, opfordrer John Andersen, formand for Nr. Søby IF.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Scroll to Top

FÅ DE VIGTIGSTE NYHEDER FØRST

Tilmeld dig vores nyhedsbrev