thumb-50

Oprykning til serie 1 for Højslev St. IF

23/10-17

Lørdag blev en festdag for Højslev St. IF, som kunne fejre oprykning for både serie 2 og serie 6. Med en 5-3 sejr til Højslev St. IF serie 1 mod Struer blev oprykningen en realitet.

Opbakningen fra tilhængere var stor, og det til trods for, at kampen blev spillet på udebane. Godt 90 tilhængere mødte således op for at støtte op om vores lokale klub, hvilket formand Carl Nissen er yderst taknemmelig for. -Vi er virkelig glade for alle de tilskuere, der var med til at bakke op om oprykningen. En stor tak til dem samt en kæmpe tak til de sponsorer, som var med til at fejre det. Vi har været rimelig suveræne i år. Nu mangler vi kun to kampe, men har, frem til nu, kun tabt en kamp i denne sæson, fortæller Carl Nissen. – Sidst vi prøvede at være i serie 1 var i 2009, fortæller en glad formand, Carl Nissen til Ugeavisen Skiveegnen.

Yannick Serup Jensen fra Højslev St. IF har ligeledes svært ved at få armene ned, og kan berette følgende om lørdagens kamp mod Struer:

Så kom dagen vi længe havde set frem til, nemlig dagen hvor vi kunne lukke en fornem sæson og sikre os oprykningen.

Med de seneste resultater fra vores nærmeste konkurrenter, kunne vi i den tredjesidste kamp kalde os serie 1 mand- skab fra næste sæson. Men det krævede en sejr mod et rigtig godt Struer hold, som har fået de fleste af sine point på hjemmebane, og som senest har slået Koldby/Hørdum.

Starten på kampen blev ikke helt, som vi havde håbet, en misforståelse i bagkæden gjorde, at Struer’s angriber let kunne sparke ind. Vi pressede på og havde en del hjørnespark, men uden at få den prikket ind. Der skulle dog ikke gå længe.

Efter 20 minutter får vi scoret til 1-1 og heldigvis kommer vi også på 2-1 lige før pausen, efter vi også brændte straffe. En skidt start, men troen på det kom tilbage, og jeg synes, vi til tider spillede noget godt fodbold på en fin bane.

Det første kvarter i anden halvleg gik det stærkt, Morten Frederiksen, Jakob Rauff og Kristian Juul får alle scoret, og så var vi oppe på 5-1.

Herfra gik der nerver i den, og vi spillede en forfærdelig sidste halv time. Vi ville afgøre det selv, og Struer løb om hjørner med os i bagkæden. Det blev alt alt for hektisk. Struer kom både på 5-2 og 5-3 på nogle dumme mål, vi selv var skyld i. Vi følte os lidt bortdømt i anden halvleg, og dommeren mistede tøjlerne – dog gik det begge veje.

Efter 6 minutters overtid kunne vi endelig lade jublen bryde løs og fra foråret kalde os serie 1 mandskab. En fantastisk sæson, der næsten kun har budt på opture.

Kæmpe ros skal der også lyde til klubben, der havde stillet bus til rådighed, og det gjorde, at omkring 75 mennesker fra Højslev kunne gøre Struer Idrætspark til en slags hjemmebane.

Billedetekst:

Bagerste række fra venstre: Holdledere Peter Dueholm, Frede Jakobsen og Allan Rasmussen, Michael Nissen, Jakob Rauff, Morten Frederiksen, Michael Madsen, Kristian Juul, Yannik Serup Jensen, Thomas Jakobsen og træner Kim Kristensen.

Forreste række fra venstre: Jon Dueholm, Jonas Riis Kirkegaard, Oliver Madsen, Nicolai Lunde, Nicklas Serup Jensen, Jakob Antonsen og Jimmi Vroue

Yderlige 2 spillere som har været  med på holdet: Lasse Thomsen (Skadet) samt Michael Østergaard.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Scroll to Top

FÅ DE VIGTIGSTE NYHEDER FØRST

Tilmeld dig vores nyhedsbrev