thumb-11

Open by Night: Boudigaard åbner dørene for alle

27/09-16

Boudigaard Begravelse, der driver begravelsesforretning i Skive og Vinderup med base i Skive, har udvidet butiksarealet og fået mere plads.

Nu vil vi gerne vise lokalerne frem ved en reception fredag den 30. september.

”Det har altid betydet meget”, udtaler indehaver Søren Boudigaard ”at skabe åbenhed og gennemskuelighed, og bryde tabuet omkring døden. Derfor har det været vigtigt at indrette lokalerne lyst og venligt, og ikke mindst nutidigt, sådan lidt råt. Vi vil gerne, at man kan se hvad vores Begravelsesforretning består af.

Derfor kan man udefra se vores lager med kister, en af vores rustvogne og vores udstilling af kister og urner. I det hele taget vil vi gerne være imødekommende, så man tør komme ind til bedemanden.”

I de nye lokaler er der også indrettet møde- og undervisningslokaler. ”Vi byder gerne forskellige grupper indenfor. Det kan være konfirmander, skoler, børnehaver, forskellige foreninger, faggrupper, såsom gravere, sygeplejersker, social- og sundhedshjælpere og alle mulige andre.

Vi vil også gerne have at folk bare stikker næsen ind og får en lille snak om, hvad der skal ske, når vi engang skal bort herfra. Der kommer rigtig mange her i forretningen for at få udfyldt eller for at afhente ”Min Sidste Vilje” som er en god pjece, man kan skrive sine ønsker ned i.”

”Boudigaard Begravelse startede i 1996 og har egentlig 20 års jubilæum i år, men vi vil hellere markere, at vi er en forretning, der følger med tiden og forsøger at udvikle sig, så vi er klædt på til fremtiden”, udtaler Søren Boudigaard.”I dag stilles der store krav for at være bedemand, både med hensyn til uddannelse og på det personlige plan. Det er jo alvorlige ting vi har med at gøre, og følelser skal man ikke spøge med.

Vi er tre bedemænd i forretningen: Birgitte Mortensen, Søren Toft og Søren Boudigaard som alle er eksaminerede bedemænd.

Derudover har vi gode hjælpere: Ib Børglund, Kaj Løvig, Michael Boudigaard Lavesen og Kathrine Boudigaard Lavesen, som alle er klar til at træde til, når det er nødvendigt.” ”Det betyder meget for os”, udtaler Søren Boudigaard ”at tingene er i orden, og at de pårørende får den ydelse og oplevelse, de forventer. Derfor blev Boudigaard Begravelse som en af de første begravelsesforretning-er i Danmark ISO 9001-certificeret i 2013.

”Vi har valgt den 30. september, da der samme dag er Open by Night her i Skive.

Der er reception fra kl. 14.00 til kl. 22.00, så kik ind – det vil glæde os. Vi giver en bid brød, en tår til halsen, og gerne en god snak.”

Vi tænder lys i mørket og mindes dem, vi har mistet. Lys giver ro – nærvær – varme.

Derfor får alle der har lyst, et gratis lys til kirkegården.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Scroll to Top

FÅ DE VIGTIGSTE NYHEDER FØRST

Tilmeld dig vores nyhedsbrev