thumb-49

Ny multibane ved Søby- Højslev Arena

26/09-17

Endnu et aktiv er kommet til byen i form af Multibanen ved Søby Højslev Arena, som nu står færdig og klar til brug. Det skal i den kommende weekend fejres med en indvielse, hvor hele byen er inviteret med.

Multibanen har længe været på tale, men vi skulle alligevel frem til efteråret 2016, før der kom rigtig gang i tingene.
-Det hele startede med, at vi i bestyrelsen snakkede om, hvad der egentlig skete med Multibanen. Den havde været oppe at vende for fire – fem år siden, hvor vi blev bevilget 100.000 kroner. Men vi kom aldrig rigtig videre med det, og modtog derfor ikke pengene. Vi tog det op igen, og fik udleveret de gamle papirer på, hvad det ville komme til at koste. Banen i sig selv ville komme til at koste 150.000 kroner mens det med den anden bane ville løbe op i 650.000 kroner, fortæller formand for Nr. Søby IF John Andersen.

John Andersen fik blod på tanden og satte sig en søndag aften til sin computer, for at søge penge til formålet gennem nogle fonde. Det gav et samlet bidrag på 250.000 kroner. Men der var stadig langt op til de 650.000 kroner. Formanden henvendte sig derfor til borgerne, som frivilligt bragte yderligere 30.000 kroner til projektet. Det skal dog siges, at John Andersen aldrig har haft i tankerne at gå tiggergang. Det har derfor været bevidst fra hans side ikke at involvere ret mange mennesker. Det taget i betragtning lykkedes det alligevel at skaffe de resterende penge.

– Nogle af pengene har vi skaffet fra vores egen kasse, som hvert år har en høj sponsorindtægt. Derudover indkasserede sponsorcykelløbet også en god slant, og så har vi også brugt af indtjening-en fra kontingenter, så alle har reelt set været med til at betale. Det er med vilje, jeg ikke har bedt firmaer om at sponsorere. De er kommet af sig selv, hvilket viser, hvor meget folk er villige til at støtte op om vores lokalsamfund. Det er jeg meget taknemmelig for, og vil derfor også gerne takke alle, som har været med til at bidrage til projektet, fortæller John Andersen.

Det første spadestik til Multibanen blev taget i uge 33, og her er der specielt èn, som ivrigt har fulgt med fra sidelinjen, og det er skoleleder Michael Varmdal Mogensen, Nr. Søby Skole.
-Det har været spændende at følge projektet, og jeg synes det er helt fantastisk, at vi har så mange lokale ildsjæle, som gør sådan noget her muligt. Som for eksempel John, der har drevet det rigtig hårdt. Vi er mange der er ham evig taknemmelig. Han er god til at få ting til at ske, hvilket er meget prisværdig. Og selvfølgelig dukker jeg også op til indvielsen. Det bliver en festdag. Og så håber jeg helt vildt, at vi allerede i efteråret kan få glæde af banen, fortæller Michael Varmdal Mogensen.

Lørdag den 30. september klokken 10.00 går det så løs.

Her er hele byen inviteret til indvielsen, hvor John Andersen vil starte ud med en kort tale. Herefter vil der være miniturneringer for alle børn i henholdsvis strandhåndbold, hockey og basketball.

John Andersen håber at alle vil deltage i indvielsen, hvor der ligeledes vil være mulighed for at købe pølser og drikkevarer.

Følgende har bidraget til projektet:
Sparvestfonden
SparNord fonden samt SparNord alene.
LAG puljen
Salling Bank
Min købmand Nr. Søby
v/Preben Andersen
Outrup vinduer på mors
Ann frisør Jernbanevej
En del private
Sponsor cykelløbet
Nr. Søby IF(storsponsor)

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Scroll to Top

FÅ DE VIGTIGSTE NYHEDER FØRST

Tilmeld dig vores nyhedsbrev