thumb-23

Nu er vi klar til indvielsen af Kunstgræsbanen i Nr. Søby

06/03-18

Det har været et langt forløb – fra vi startede i 2015 – til banen stod færdig i efteråret 2017, fortæller en meget glad og stolt Carl Nissen, formand for Højslev Idrætsforening.

Investeringen på de 3,2 millioner faldt på plads. Skive Kommune bidrag med 2,5 og resten kom ind via SparNord Fonden, byfestkontoen, og til slut klubben.

– Det skal da lige nævnes, at der siden er tilkommet en ekstra udgift, da der er kommet nye regler angående afvanding af banen. Vandet må ikke ledes væk fra anlægget, men skal blive på stedet i et nedsivningsanlæg. Udgiften afholdes af klubben fortæller Carl.

– Kunststofbanen har været helt kanon for HIF. Vi har selvfølgelig førsteret til at bruge banen, som er en fuld 11 mands bane med plads til 2 syv mands baner. Der-udover kan de andre klubber booke sig ind – der har været FC Salling, Sallingsund og MidtVest amerikansk fodbold, fortsætter Carl, og pointerer, at det går rigtig godt for klubben, både hvad angår ungdom og seniorer.

Den 24. marts 2018 skal den længe ventede indvielse så finde sted i og ved HIF’s lokaler i Nr. Søby.

Arrangementet starter kl. 9.00 med morgenkaffe for indbudte. Kl. 10.00 klippes snoren og banen indvies officielt. Så kommer den fysiske del i form af en fodbolddyst mellem de gamle fodspillere/veteraner fra Højslev, Højslev Kirkeby og Ørslevkloster. Derudover kommer et fælles hold fra FC Salling og et hold fra Skive Kommune.

Efter fodbolddysten er klubben vært ved et traktement for alle interesserede.

Vi håber selvfølgelig at  rigtig mange møder op på denne festdag, slutter Carl Nissen fra HIF.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Scroll to Top

FÅ DE VIGTIGSTE NYHEDER FØRST

Tilmeld dig vores nyhedsbrev